Automobilizam

1. Boh, jedno je što me je žena vozila, ali nisam seljak pizda mu materina :)

2. Ok što mi sada treba mirnija varijanta zbog deteta, ali i kad sam bio mlađi nisam baš nešto bio zagrejan za ludnicu kad odem na more. Jebiga brate, ako već izlazim dok sam u Beogradu, koji će m to kurac i na moru. Ne znači to da sam ja sad 10 dana ko neki penzos provodio u hladovini, ali nisam imao neku veliku potrebu za izlascima dok sam na moru.

Pa brate naravno je popularno ovo kod mladih, isto ka na ekskurziju kad ideš recimo.
    Posebno ako Ceca dođe u top hil. Ni ja brate nikad nijesam volio u diskoteke đe je dj ili turbo folk na max, ali onda biraš mjesta đe obično kasnije, kad dovoljnu količinu alkhola uneseš, i ti pjevaš sa društvom pjesme narodne (iz Hercegovine xd) i ostaneš do 6 ujutru baš kao i ovi :D

3. Pa top hil je realno sranje ako ides da se ubijes ali ako juris picke mnogo je bolje to raditi u top hilu nego u nekom zavucenom kaficu sa svecama ili kafancugi pravoj

4. Pa da brate, za provoda i služe i zato je popularno iako Gonzo ne ide xD

5. Eh kako je nekad sve bilo bolje a sada nije... (zatvoreni trokadero <3 )

6. Trokadero, eh... Apsint im je odličan bio.

7. https://www.youtube.com/watch?v=AlYw9WBr6hs

Kod nas bi se još 10-20 godina vozili, imali po samo 136 000 km na satu i bili od prvog vlasnika i bili u prvoj boji :'(

8. Sta ti to govori moj miki
    Da treba iBjegavati one tvoje mercedese i bmwove sto predlazes
    To ave ima pteko 2 miliona na satu miki moj

9. Drug skoro kupio golfa5 2007 godite, kaze bolje kravu da je kupio da je muze no golf njega.

10. Može da se nađe i sa manje xd. Al kažem generalno da su kvalitetniji i da bih, ako nađem dobar, pre uzeo bmw nego korsu. To je moje lično mišljenje vezano za veća i jača kola. Opele volim, ali tek modele tipa vektre i omege.

Nego jesi našao neki konkretan primerak korse ili onako pitaš? Ono što si za motore pitao, ja bih na 1.7 dti išao, bio je opel kombo sa tim motorm u firmi gde sam pre radio, korektan je auto, kako je vožen i neodražavan, sa 400k km je bio u dobrom stanju tako da kontam da je izdržljiv. Jedino što je bio malo neudoban kad se duže vozi (pretvrdo tapacirana sedišta, možda samo u kombu). I nije baš udoban pri očajnom putu (moguće da su amortizeri bili dotrajali).

11. Pa recimo taj bih i gledao
    A jos ono gledam za cacu
    Sad mozda korsa prije pola.i fabije jer je jeftinija za fin motor

12. Korsu karavan :D
    Opel ka opel jbg, 1.7 drugi ni nema, imam ga u astru jednu, malo trosi.

13. A to sto je Tilmo izricito protiv tvog auta govori da je ono vrh sami :D

14. Hhaha ja prvi put kad sam video korsu karavan, mislio da je neka budžotina ovako. Može sve, samo nemoj one agile i merive. Agila sačuvaj bože izgleda, a meriva je u fazonu korse koja se nadula.

http://www.automagic-bg.com/userfiles/productlargeimages/product_581.jpg

https://s1.cdn.autoevolution.com/images/gallery/OPELMeriva-429_12.jpg

15. Upravo gledam nekog pancevca kako kod mostara pokusava da se ugura gsp-u hahahah kakav bot majko mila

16. Katastrofalni su. Ja počinjem da ludim pomalo od života u pančevu.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.