To 600 eura da li je redovno odrzavanje ili kvar? Pitam jer sam za dsg igrom slucaja u Njemackoj kupio sve original potrebno za servis mjenjaca redovni, sto me je kostalo nedje oko 120 eura. Moguce da su na zapadu ruke jos toliko, jer ne moze raditi bilo ko.
Kad pogledam koliki je interval zamjene istog tog ulja i filtera, doduse i u manuelnom se mijenja ulje, manje kosta i duzi interval je, ali opet na kraju razlika mi je smijesna da odustanem od automatika zbog odrzavanja.
E sad, ne znam kako da okarakterišem. Trebao je već da se radi servis, a po rečima kolege, cimao je dosta i nekako je štekao da treba da promeni brzinu. Tako da su radili servis kompletan (ne znam šta još spada u servis ako je poluautomatski egc u pitanju i da li se razlikuje od dsg) ali su zamenili i neki aktuator i sad kao ok menja brzine.
Recimo na ovom 5008 što ja vozim, rađen je servis prošle godine, ne znam tačno koliko su dali jer je rađen i servis menjača i veliki servis i ukupan iznos fakture je bio nešto više od 1000 eura.
Audi a8 2007 facelift tačnije
A6 je strasan bio, s line unutra, cak sam i registrovao i vozio skoro 3 mjeseca, htio za sebe da ostavim, ali ponudi mi jedan da mu ga prodam i zaradih dosta. Gtd voli pare jbg
Nisam ni ja znao za Peugeot motor dok mi danas nije rekao lik koji vozi minija godinama. Bukvalno je rekao ne uzimaj ako je Peugeot. A kako troši mater mu jebem malu sa 1.6 i 90ks ne razumem. Svi kažu da je aždaja za gorivo
Audi a6 2010 facelift tačnije
Za pohvalu
pez, 8l benzina trosi honda ova
Na otvorenom jeli
kombinovano batke, do posla otvoren put, ovo po kraju i po gradu sto se malo provrti to je u globalu 8, 8,5l sve skupa, preko toga nikako
Kad pogledam koliki je interval zamjene istog tog ulja i filtera, doduse i u manuelnom se mijenja ulje, manje kosta i duzi interval je, ali opet na kraju razlika mi je smijesna da odustanem od automatika zbog odrzavanja.
E sad, ne znam kako da okarakterišem. Trebao je već da se radi servis, a po rečima kolege, cimao je dosta i nekako je štekao da treba da promeni brzinu. Tako da su radili servis kompletan (ne znam šta još spada u servis ako je poluautomatski egc u pitanju i da li se razlikuje od dsg) ali su zamenili i neki aktuator i sad kao ok menja brzine.
Recimo na ovom 5008 što ja vozim, rađen je servis prošle godine, ne znam tačno koliko su dali jer je rađen i servis menjača i veliki servis i ukupan iznos fakture je bio nešto više od 1000 eura.
Audi a8 2007 facelift tačnije
A6 je strasan bio, s line unutra, cak sam i registrovao i vozio skoro 3 mjeseca, htio za sebe da ostavim, ali ponudi mi jedan da mu ga prodam i zaradih dosta. Gtd voli pare jbg
Zna li neko koji su najbolji najkvalitetniji mirisi za auto?
Najnolja je jelkica smajli bablgam
Najkvalitetnija je tabakera ona kao
Sta je tabakera, mislis na kutijicu onu okruglu?
Ma da
Lik vozi Bentaygu ovdje, unutra wunderbaum. Eto ti odgovor
Dobar naziv za zanimanje sig
http://zaposli.me/display-job/44978/Venn%20Tour%20d.o.o./VOZA%C4%8C-TESLA-VOZILA/Podgorica
Zna li ko koji je motor (bmw ili peugeot) u Mini Cooper 2006. godište? Čuo sam da su ubacivali pežo motore u modele posle 2006. a očajni su.
Bmw sa lancem. 1.6
Trosi mnogo bas, ako nisam nesto pobrkala.
Haha vidi soje na automobilizmu
A zavrsila sam sa automobilizmom. Ovo je od prilike sve sto znam. Volim Mini Kuper, tj. volela sam dok nisam skontala koliko trosi benzinac.
UDARI GA PLJEKOM U NJONJU
Skupa je investicija taj mini cooper.
Bajdvej, mislim da je Bmw motor. Nisam cuo da imaju Peugeotov.
Nisam ni ja znao za Peugeot motor dok mi danas nije rekao lik koji vozi minija godinama. Bukvalno je rekao ne uzimaj ako je Peugeot. A kako troši mater mu jebem malu sa 1.6 i 90ks ne razumem. Svi kažu da je aždaja za gorivo