Ja sam gledao bmw 1 benzinca to godiste, pa posle e90. Odustao sam jer ti motori imaju neku gresku i lako im puca lanac, a inače su i komentari da gutaju gorivo.
ajde gde su sad super bogati clanovi vukajlije da se smeju sirotinji kako im je puno da im auto trosi 12litara po gradu
minika je bas momacko auto, imao drugar, inace punisic, al nekog starijeg tipa 2005-6 godiste il koje god, bas top izgleda al trosi ko da se vozi avionom, a ne autom
Taj 1.9 dci imam u volvu.. Jako dobar motor.. Ja nisam imao problem sa njim jos, a ni prethodni vlasnik, samo dobro gorivo jer po nekoj prici dizne im ne trpe uopste lose gorivo i to je to. Potrosnja stvarno smesna
Pozitivne stvari: lijep je dosta i mislim da ga je Pazl imao
Ukratko
Tvrdi krov, ako pusta pusta na spojeve, elektricno je podizanje, senzori itd, a reno i senzori sta da kazem. Dalje trap, jeftin doduse, ali kurac od trapa, a svaki kabrio na 17tice. Letva volana. Plasika unutra goli kurac, mlati, skripi itd.
Za motor taj pitaj one koji su imali srece da voze lagunu. Recimo turbina ne traje dugo, a crkne li povuce ulje, dobije turazu i istopi klipove. Ima i manu konstrukcijsku sa radilicom tako da prolupa iz cista mira.
minika je bas momacko auto, imao drugar, inace punisic, al nekog starijeg tipa 2005-6 godiste il koje god, bas top izgleda al trosi ko da se vozi avionom, a ne autom
Ovog što gledam 2006. prelep auto, nije skup, jedino eto što troši mnogo i skup za održavanje kažu
10 do 12 l u gradskoj voznji. Krajsler ima isti motor, ali bar je veliki auto.
A da su prelepi, jesu.
Ja sam gledao bmw 1 benzinca to godiste, pa posle e90. Odustao sam jer ti motori imaju neku gresku i lako im puca lanac, a inače su i komentari da gutaju gorivo.
Gtd kupiću verovatno Megana kabriolet
Šta ti misliš o tome?
1.9 dizel
Šta znaš o tom motoru? Ja ne znam apsolutno ništa haha
Boh, o Meganu mislim sve najbolje (ko o čemu, ja o Renou), jeri Megan 2 ili 3? Njihov 1.9 dCi je ok, dobar i štedljiv.
Rekoše mi da malo troši i da ga svugde negde ugradjuji. Kačket Megan, dakle 2004
ajde gde su sad super bogati clanovi vukajlije da se smeju sirotinji kako im je puno da im auto trosi 12litara po gradu
Imao sam ja kačketa al 1.5 dci.
Nerealno niska potrošnja, 120 na autoputu on trosi 3.8-4l.
Mana sto je plastikaner unutra. Sve krcka, oguli se sve što postoji u enterijeru. Užas.
Nisam iskreno nikada vozio starije auto od 2005. Jesam doduse cl 500 2001 ali to je izuzetak
Imao je drug davno kačket 1.5 i posle c4 sa onim staklom pozadi 4.5 mu nikad nisu presli jebote
A megan tog godista je propast zajedno sa tim najgorim dci motorom 1.9
Taj 1.9 dci imam u volvu.. Jako dobar motor.. Ja nisam imao problem sa njim jos, a ni prethodni vlasnik, samo dobro gorivo jer po nekoj prici dizne im ne trpe uopste lose gorivo i to je to. Potrosnja stvarno smesna
https://imgur.com/hJe29Ne.jpg
Pozitivne stvari: lijep je dosta i mislim da ga je Pazl imao
Ukratko
Tvrdi krov, ako pusta pusta na spojeve, elektricno je podizanje, senzori itd, a reno i senzori sta da kazem. Dalje trap, jeftin doduse, ali kurac od trapa, a svaki kabrio na 17tice. Letva volana. Plasika unutra goli kurac, mlati, skripi itd.
Za motor taj pitaj one koji su imali srece da voze lagunu. Recimo turbina ne traje dugo, a crkne li povuce ulje, dobije turazu i istopi klipove. Ima i manu konstrukcijsku sa radilicom tako da prolupa iz cista mira.
I Bože hahaha
Бохоре поздрав ја се вратио
možse vataju pičići s ovim plavim kabriom, ipak je najluksuzniji što se tiče voznog parka iza, gradska sirotinja klasična
rizikujes da te posle ovoga plidu i maestro smatraju ubogom sirotinjom jer vozis ovako nesto jeftino
Nisam smeo rizikovati te sam X5 zadržao XD
Ovog što gledam 2006. prelep auto, nije skup, jedino eto što troši mnogo i skup za održavanje kažu