Automobilizam

1. Зашто француска кола важе за неквалитетна, као кваре се доста? Имам Цитроена већ 8-9 година и буквално ми се ниједном није покварио, ништа осим уља и тих кураца нисам мењао на њему, а возим га нон-стоп. Јесам ја то имао среће само, или је та прича о француским колима мит?

2. @felipesimo - neki lik iz BGa, mladi biznismen. Vozi aston martin, gle, kurce palce. Lijepa kola mogu da se vide na njegovom insta profilu, bacite oko

3. Deer God
    Зашто француска кола важе за неквалитетна, као кваре се доста? Имам Цитроена већ 8-9 година и буквално ми се ниједном није покварио, ништа осим уља и тих кураца нисам мењао на њему, а возим га нон-стоп. Јесам ја то имао среће само, или је та прича о француским колима мит?

Zato što se malo češće zalomi da bude baš velika lomina kad ih neko kupi polovne. Druga stvar, elektronika ih jebucka dosta. E sad, ljudi malo preteruju o tim pričama sa francuzima jbg, mada opet, evo, imam u firmi 2 5008 i 2 3008 isto održavani, skoro istu kilometražu imaju svi, jedan 3008 konstantno podjebava. Te problem sa menjačem (oćajno šaltao, preskakao brzine ili blejao u jednoj sve vreme), te sa klimom (crkne neki kurčevi motočić, rastavljaš komplet prednju tablu). Ali opet to imaš i sa drugima.

https://www.youtube.com/watch?v=vOIMp7EyqI8

A i mentalitet je ovakav prilično.

4. Zato sto su poluproizvodi jako cesto

5. I neko mi je sinoc polomio retrovizor vozacev na audija, a znam i ko je 90%. Zvao sam otpada 10 i naci cu ga ali dogodine. Bas bas sam izgorio

6. Nisam namerno prijatelju :)

7. Ne staj mi na muku Barni, trazio sam ovoga jutro cijelo poludio sam

8. Namerno ili slučajno pri parkiranju?

9. Brate uzeo sam Megana
    Ispisaću ti neko moje viđenje pored vlage iz pičke koju proizvodi kod prolaznika

10. Hahaha kakva vlaga iz picke auto 4k eura nemoj zajebavat bohore

11. Uuu eezveenee bogati liče
    Šalim se, i to ću objasniti
    Imam utisak da X5 2004 više produži kurac nego onaj 2012 i ne zajebavam se
    Čudan smo narod Dado

12. X5 2004 je gengsta baš. Još ako je 4.8is pa mogu da mu popuše ovi iz 2010+

13. Posebno kad vidim 2015 X5 25d trosi 5 litara pa druze mogo si uzet fiat pandu sta mislis

14. Bio na nekom ručku tj alkoholisao sam se pa de vraćao taksijem. Elem, odmah tu stajalište pa nisam zvao nego da odaberem.

Ono, pun kurac automibila i jedan nov fiat tipo, gledam ga od kad se pojavio, spolja izgleda fino za 10-11k koliko mu je početna cena.

Udjem ja i odmah se razočaram, sve je jebena krš plastika, ima neki displej koji je u fazonu komodore 64. Inače auto je 2018god, pitao sam vozača, i taj je neki sa srednjim nivoom opreme.

Pipam ručice na vratima, škripi i savija se, tapaciri užasni, oko njih plastika ona najgora. Nazad nema el podizače, a od one kurble poomljen onaj krug sto vrtis da otvoris prozor.

Sve u svemu, jednom očajan i jeftiin enterijer automobila koji je 2018 godište.

15. Ja mogu glavu da stavim da je onaj moj w169 koji realno i nije mercedes, barem duplo kvalitetniji u svakom pogledu od ovog novog automobila.

Ono je je užas ljudi kolko je jeftino.

16. Pisao sam o fiat tipu na prethodnim stranicama. Od fiat tipa i seat ibize nema oskudnije opremljenih automobila.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.