Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Sa kupeom? Izguglaj kola pls
Op op VTEC, svaka čast
Sve što o tome znam je da ima lanac i nema veliki servis
A titanijumske felne ima li?
Sa srecom brate. Auto jedinu sto ima manu to je onaj displej radija.
Inace sredio audija sam. Izlakiran i korekcije laka u detalje, bukvalno kao nov izgleda. Ako mjenjac sredim ne dam ga ispod 17.000 bratu rodjenom pa sig
To je A6 dioda jeli
Onaj noviji 2012, najljepse auto koje sam imao sig
I jastucar je, to sam saznao tek kad je dosao kod mene
Da j sliku neku.
I Boh isto, red bi bio.
Kad sam već ovde, da podelim negativno iskustvo.
Prošle godine smo išli na rafting, Dačija Sandero valjda, ono kao džip neki. 2019god, par meseci stara. Ono, lepo i izgleda spolja. Al enterijer i kvalitet materijala... užas nad užasima.
Kad smo se vraćali, stanemo na neku pumpu da dokupimo piva, ja onako pripit malo jače gurnem ruku u onu plastičnu kvaku, ona što ide plastika odozgo i zavučeš ruku.
I jebeno se isečem, iskasapim srednji prst do koske. Ladno nisu lepo obradili tu plastiku i ostao neki šiljak.
Evo sad je zaraslo, ali sam izgleda pokidao neke nerve i nemam osećaj na vrhu prsta.
A "auto" je plaćen nekih 13 hiljada eura.
Ok, dačija i sve. Al kako jebeno da se posečem na auto. Xd
Brt, najiskrenije... bukvalno rodjenoj kevi da to ispricas rekla bi tipa aham, ok, kul.
Da se posečeš na kvaku novog automobila, koja nije obrađena?
Možda je to ok u zemlji borata, gde se posečeš na magareći kurac.
Na prosloj strani sliku sam kacio audija. Vjrv i nedje prije, godinu ipo sig je kod mene.
Prikljestio si prst u bravu brate. Bukvalno isto mi se desilo na ladi specijal kad sam imao 6 godina
Iskrslo mi za neke stvarno smešne pare renault laguna 1.9 dci 2004 nekaravan.
Prednosti i mane?
prednost: jeftin?
mane: reno laguna?
nemojte me tući :(
jedem govna brt, nemam pojma sta je reno laguna. znam za onaj reno vegan sto je nezavrsen pozadi. ove nove modele i ne znam.
serem znam za elektricni zoe. i espace, al to zato sto postoji od 1990. ostale ne znam
Osjetljivo kvačilo do kurca, trap kilav do kurca, zglobova i selena se nećeš moći namijenjati
Voli da pojede ulje ili ga jednostavno ispusti ispod sebe
Jako osjetljiva elektronika, jako osjetljiv što se elektronike tiče, servo, alternator, anlaser
Prednost - udobna je.