Смешан принт-скрин са Вукајлије

1. Kralj. Koliko cenim ljude koji se zajebavaju ne samo na tuđi nego i na svoj račun, svaka mu čast.
    Vratite čoveka.

2. Jedini lik kojem sam se nasmejao skoro na svaki njegov post.
    Previše postalo ovo sve sterilno nekako, proevropski kako da kažem...cenzure i te pičke materine

3. Ste vi normalni? Pa jeboga bog, čovek napravio sranje n puta, normalno da je fasovao trajni. A što se njegovog humora tiče, bio mi je zanimljiv jedno vreme, a onda je previše počeo da se ponavlja. Mada interesantnan je lik u svakom slučaju.

4. A sad ćemo svi dobiti ban za spem operativne teme

ovo nije operativna tema, nego tema u kojoj treba da izokrećeš 57 stranica da nađeš print skrin, a kamoli smiješan printskrin.
    sad ćemo da pobrišemo ovaj spem, a o seljaku pričajte na četu ili na peveteu.

5. дабогда ми се рука осушила ако икад банујем тог човека

6. A da budemo iskreni banovan je samo zato što je par puta pravio spust Džimiju, tj.on mislio da mu pravi spust i kao takav mu išao na živce, što je još veća glupost da se ne odbanuje.

Већ сте почели да смарате с причом да сам бановао човека јер сам киван на њега или штагод.

Мајке ми, претерујете.

Објаснићу још једном, мада изгледа да само губим време, као да причам зидовима. Да кренемо од ''спуста''... Била је тема на којој су људи описивали ситуације у којима умало нису умрли, па ето и ја. Заиста сам као клинац пао с велике висине и чудом преживео. И онда дође Сељак и напише нешто у фазону да сам ја то слагао. У сваком случају - спем. И банован због спема. Заиста немам проблем с тим да ми не верује нека лева особа с интернета. А зашто су људи помислили да ја имам нешто против њега? Можда зато што сам својевремено закључао лејм тему ''Обожаваоци Етернал Сељака'', у време кад су многе сличне теме биле закључане. Да не трошим речи, Меша је објаснио овде:

http://vukajlija.com/forum/teme/11343-omiljeni-komentari-i-postovi?strana=120#post_1694170

Након првог бана, Сељак је од стране мене био банован још 4 пута, сваки пут због вређања људи. Ја разумем да он има потребу да вређа дебиле по сајту, али ако му се сваки пут каже ''наредни пут те чека дужи бан'', зашто то ради? Значи, свесно себи прави проблем. Није да није упозорен. Је л' знате колико пута ја толеришем људе за исти ''прекршај'' овде? Најчешће двапут, после лупим трајни бан. И нико се не буни. Њега сам толерисао 4 пута, баш зато што знам да га људи готиве и да ће кукати за њим (штагод). Кад сам га претпоследњи пут бановао, написао сам му ''Ово ти је претпоследњи бан, за следеће вређање добијаш трајни, јебига''. Знао је шта га чека. И човек настави по старом. Врло неразумно, а гледало му се толико пута кроз прсте.

Зајебите ме више с причама како ''Џими има пик на Сељака''. Нема. Искрено ме заболе. Ако вам је толико стало, замолите неког другог мода да га одбанује, пуцаће ми пимпек за то, мени апсолутно ни из џепа ни у џеп. Једино не би било океј према свима који су за много мање вређања били много оштрије кажњавани и никад им није опраштано.

Блам ме што морам ово да објашњавам и губим 10 минута живота, али ајде...

7. izvinite zbog spema ali ovo vredi ponoviti.

Previše postalo ovo sve sterilno nekako, proevropski kako da kažem...cenzure i te pičke materine

Uzmite u obzir.

8. reme objasnio... realno...

9. није ваљда спемовао на теми једним постом??? то свакако заслужује бан.
    џими, молим те, не офтопикуј ми и ову тему као и трансфер блама отојеч, хвала :)

10. џими, молим те, не офтопикуј ми и ову тему као и трансфер блама отојеч, хвала :)

Што, оћеш да ме банујеш? :)

11. не, ја не претим бановима ко неки, видиш да сам те лепо замолила и захвалила се :)

12. Каква, бре, захвалност, шта имаш од тога. :) Чврста рука, репресија и тиранија, бре.
    Како ми фали мој другар Сурови...

13. џими, молим те, не офтопикуј ми и ову тему

ne oftopikujte vi MENI ovu temu, jer sam je ja onomad (uz svesrdnu pomošt penzionisanog nam pekija) čistila od svih nepotrebnih postova, što riječju što slikom nepotrebnih. :)

eto i ja vas lijepo molim. i unaprijed se zahvaljujem. :)

14. Бгате Лули, за тебе све! Ево, не офтопикујем више. :)

15. dobgo je, bgate. već sam otključala podgum da vidiš malo šta ima tamo. :)
    a za milicu spremila prokrustovu postelju :D

16. биће растезања хахаха

17. streč, bejbi, streč! :D

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.