Смешан принт-скрин са Вукајлије

1. Ove neki troll fazoni su mi bezze, al nije lose za ubijanje vremena...
    Ja sam se najvise pokidao na kizinu skracenu verziju

kizo

Seksaliti Šana, jebo je Barakuda. Barakuda vjerovatno ima dug i tank. Bangladešanin oće da je ženi, al neće da je jebe done oženi a ona neće da jebe dok ne potpiše zabranu o stupanju bangladešanina u bračne odnose sa trećim, četvrtim i petim licem. Ta zabrana se produžuje jednom godišnje u Bngladešu kad se posjećuju svekar i svekrva. Al oni će da žive u Norveškoj jer on je jarac u podzanku sa mjesecom u ribi. Ciklon neće da je jebe, i valjda je oženjen.

Eto, to je ukratko.

2. На крају ће испасти да се Баракуда јебе за десет дека кафе, фртаљ киле чварака и лончић уља.

3. триша јебе њарнера у витешкој опреми
    http://www.sketchtoy.com/25977733

4. лол погрешна тема нема везе нек стоји овде.

5. Konačno sam iščitao sve ovo sa Šanom, zanimljivo i sve, ali nisam se baš nešto smejao...

6. Konačno sam iščitao sve ovo sa Šanom, zanimljivo i sve, ali nisam se baš nešto smejao...

Ja hteo disčitam, ali sam shvatio da sam isuviše lenj. A i nema dušu kad nije printara trve

7. Убедљиво су његови и радјардови тролови најјачи.

8. Ал је људе спопала порнићарија ово је страшно.
    http://www.dodaj.rs/f/3C/13r/3qEUNAHz/untitled.png

9. колко ти је убергеј слика

10. HAHAHAH KAKA POZADINA

11. колко ти је убергеј слика

+1

12. HAHAH ON DECXKO REPUJE

13. шта јој фаЛИ бре

14. шта јој фаЛИ бре

Testosterona.

15. Eminem, jbt, that's so 2003.

16. Ал је људе спопала порнићарија ово је страшно.

Sve je to isti gif, onaj "Harlem grupnjak", mogu da potpišem... :)

колко ти је убергеј слика

Jedan od trojice maršala kojih mogu sada da se setim, ipak meni najdraži... :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.