Смешан принт-скрин са Вукајлије

1. прибијте још мало палете, да што више утоваримо! :Д

2. Nemojte Lazića da dirate, jebaće vam Vidra majku. xe xe

3. Samo da ne pretovarite, onda mu neće biti dobro :D

4. Не, ја личим на међеда.

5. moram da stanem u jebačevu odbranu previše je nisko da ga vučica podjebava
    Sram te bilo Vučice!!!

6. E i ako bačje krene da čita komentare stare dve godine svi ćete imati ružnu prošlost lolo

7. Mislim da počinje osovina da mu puca a amortizeri postaju opterećeni. :)

8. Vučica uspešno doliva ulje na vatru. Što si provokator Vučice? :)

9. Шташ, Вуче, био сам неискусан и млад у то време док си се још представљао као мушко.

10. Шташ, Вуче, био сам неискусан и млад у то време док си се још представљао као мушко.

hahahahahahaha

11. Vučica je žensko???

12. Па за једно женско врло добро се разуме у механику колко видим.
    Зна и за осовину и за амортизере.

13. Štaš kacam se motala oko automobila mog ćaleta. Kad god je radio nešto oko motora, prva sam jurila da mu pomognem. :)
    Prazno, dobar jutar. Ček da dopunim "O sebi"
    E, ima još mesta u kamionu. ;)

14. Čitam ovo i ne vjerujem kakva zajebancija, samo nastavite ololollolo
    http://i.imgur.com/aVZgT.gif

15. вучице реално од кад си изваљена тј. изваљен ти си сигурно, убедљиво највећи болесник овде. ако је то тачно, а сва је прилика да јесте.

16. Ne razumem šta podrazumevaš pod tim

убедљиво највећи болесник овде

. Objasni.
    Dopunila sam "O sebi" u profilu tako da više ne bude zabune.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.