Смешан принт-скрин са Вукајлије

1. Hahahaha, to sam ja sad krenuo da kacim... Pretpostavljam da je zyclon pisao tekst...

2. ајооој ал сам истрипован.

Овај пост сам истриповао да је птица само слетела на њега, а да лик покушава да каже како кит може да одгурне птицу па да лепо пише (као он је написао то ''i cant breath'')

3. To nije lik, to je Šomara.

A Šomara ima pravo.

4. jebi mi sve ako sam te razumeo nienna šta si ti skontao ovde, jesi se naduvao leba ti?

5. ima je na svim sajtovima...to je neki bot koji stalno iste poruke pusta...imam trijijon mejlova od nje\njega\toga...kao neka crnkinja koja trazi srodnu dusu,sta vec,neam pojma,lolo...uglavnom,prejezivo

6. Stidljivo dižem ruku. Morao sam, bilo je jače od mene...

7. Stidljivo dižem ruku. Morao sam, bilo je jače od mene...

Remac, dodje mi da vratim onaj post na tvoju verziju.

8. I to na moj ban, upišao sam se od smeha...

9. Пуњач, дај ми мејл од те црнкиње, кад ти већ нећеш има ко хоће, хе, хе, хе...

10. ma ima vise mejlova,to je kao neka organizacija vrv,ko zna kakva,mislim da je to jedan od nacina za kidnapovanje ljudi i prodavanje njohovih bubrega,lolo...al ako oces dacu ti neki od tih mejlova,obrisao sam stare,al vrv ima u spem folderu neki mejl od tog bota...kacam uveo adsl negde u aprilu 2009. bio sam nubina teska za net,uclanio sam se u 2,3 sajta bio,jer sam mislio da ima dobrih picaka na netu...ta crnkinja i tekst o njenom trazenju srodne duse i nekoj njenoj licnoj tragediji u africi,blabla,vidjao sam na svakom od tih sajtova,pa onda i u mejl inboxu...evo sad i na vukajliji vidim...plasim se i da saznam sta se krije iza toga

11. evo sad i na vukajliji vidim...plasim se i da saznam sta se krije iza toga

Коментаторска секта.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.