Prijava

Штета што су касније почели да једу говна с неонацизмом.
https://www.youtube.com/watch?v=bF6g8Qjd1p8

нешто-нешто-монголи нешто-нешто-степа
https://www.youtube.com/watch?v=yu1dYm9rI9g

https://youtu.be/qW7MfqA-sDE
Финци, много их готивим још од евровизије(да, послали су ове ликове на евровизију лоло). Бејах на концерту њиховог певача сасвим случајно, како пева лик, није нормалан.

Au, dobar Sale, svaka čast!

Sasa, dobra ti je muzika, onako bas profi zvuci. 98% autorskih pesama manje poznatih autora su sranje, a ti ne spadas u njih, po mom misljenju.

Jedino sto mogu da ti kazem, ne kao neko ko je muzicki ili bilo kako obrazovan, vec neko ko se dosta engleskog naslusao je da na engleskom pokusas da ne pevas, ili da uvek imas verziju i na srpskom/rusinskom. Ako ciljas na strane slusaoce, tesko ces da prodjes jer imas jak akcenat, a opet jako dobru i slusljivu melodiju kao sto je npr "world I want to see", koja po meni ladno moze da prodje kao jako dobar uvod u neku seriju, da bude filmska muzika ili tako nesto imas samo sa engleskim tekstom i osetnim akcentom.

tesko je na engleskom pevati ili komponovati ako ti nije maternji jezik ili ga nisi dovoljno dugo koristio da pocnes da razmisljas na engleskom, pa i tad ne mozes da sakrijes akcenat, bilo kom sa engleskog govornog podrucja :)

imam drugara u dablinu, bubnjar, ima uz to i jako dobar glas, ali mi reko da mu je i dalje cim da peva, osim prateci vokal i tako to, jer se oseca akcenat. zivi tamo na foru 10 god...

fino je ovo skroz, Arbore