Jebo ti svoj duh...

1. Jebo ti svoj duh, ako ne možeš da zaobiđeš pičku materinu, kurac i sranja iz WC-a.
    Prilično su mi dosadile jedne te iste početničke šok priče koje nisu odmakle od navedene abecede slenga. Može li se to prevazići?
    PS-Odjavljujem se za desetak minuta, a i ne želim direktnu polemiku, interesuju me stavovi

2. ako sam dobro razumeo, misliš na ružne reči?

3. Da li moze malo vidljivije da se novim clanovima objasni da su pomenuti pojmovi dovoljno izdefinisani i da dobro prouce materijale.Mislim da se inventivnost na te teme vec iscrpla,ne smetaju mi ruzne reci vec stalno iste price o njima...

4. Ma... mrzi ih da pogledaju....
    Neka... Malko će da uče i da greše, i većina će otići, ali oni koji prežive to i ostanu, i napreduju su vredni malko nerviranja.

5. Molim moderatore da ovu temu ili zaključaju ili bace niz vodu. U međuvremenu sam posetio groblje i primetio da je proces odumiranja gluposti dobio na snazi, pa je moj protest nesvrsishodan.
    Ja se odričem svog teksta, a verujem da bi to i drugo dvojica uradila, pa odradite vaš deo posla...;)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.