Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Gospodar Prstenova ----- plagijat baziran na Prstenu Nibelunga, nordijsko-germanskom mitu. Porodica Tolkien poreklom Nemci. Pozdrav.

2. Da ne ispadne da sam fan GoT - ne, nisam. Al nisam ni musliman.

3. Gospodar Prstenova ----- plagijat baziran na Prstenu Nibelunga, nordijsko-germanskom mitu. Porodica Tolkien poreklom Nemci. Pozdrav.

Super Profe. Baziraj ti svoj književni uradak na GIlgamešu, ali stvori na temeljima toga nešto kvalitetno. Pošto su mi besmislene konstatacije svih likova koji povlače teze na konto intertekstualnosti i sličnih stvari.

4. Nzm je l ste videli aktuelna je trenutno teorija da ce se veceras pojaviti cetvrti zmaj, jer u intru ima isto cetiri zmaja na onom macu ( tri mala i jedan ogroman), takozvani kanibal. Emilija klark izjavila da je treca ep kurac u odnosu na petu i da gledaoci spreme velike televizore. Ako se pojavi jos jedan zmaj niotkuda, to bi bilo isto ko da u utakmici izmedju radnika surdulice i mladosti iz lucana, za bilo koju stranu naprasno zaigra kristijano ronaldo, skroz slucajno

5. Oblak, ne mozes porediti knjige sa filmom ili serijom, a knjige sam citao kao dete sam se igrao

6. Hahaha Cornelije
    Reci ulazi Ronaldo u Nišu u 60 minutu haos

7. Oblače bilo je ovde raznih ljudi koji su dolazili da kažu kako je knjiga bolja itd al da neko kaže da je Got sranje za Gospodara prstenova to se nije desilo za ovih 10 godina

8. Има и теорија да ће Денерис лично постати змај (лол).

Углавном очекујем баш доста од ове епизоде вечерас, не зато што сам нешто хајпован, него зато што су усрали солидан број ствари и разочарали фанове до сад, ако је све то био део неког већег плана (као што нагађају неки), вечерас им је задњи рок да то покажу, претпоследња је епизода. Ако и вечерашња епизода буде као и ове прошле онда можемо сасвим сигурно рећи да су усрали ову последњу сезону

9. не треба разглабати и смишљати теорије, направиће неку глупост само да визуелно пршти да свршавају глупи фанови ко на авенџерсе

10. добро бар је и то нешто, неће штедети на цги глупостима, бар неће бити осамдесет минута глупих разговора

11. Pa pazi Box, koliko god da je Gospodar bio predvidiv, za to vreme je predstavljao mini revoluciju, film na kome uvek zaustavis kanal. Got je do sada serija sa puno neiskoriscenih referenci, kao bezbroj nikada dovrsenih pilot epizoda.

12. Samsung D500 kad je izašao bila pomama za njim, imao onaj zvučnik što se ubada sa strane šurio je prejako
    Dok nije izašao D600

13. Okej, daj mi jedan primer po cemu je Got jedinstven. Vidjena je bolja gluma ranije, bolji efekti, bolji scenario bitki, ludji zaplet...

14. Ako posmatram isključivo serije tj. filmove moram reći da je GoT mnogo bolje urađen od LoR . Ali, ako bih posmatrala knjige onda bih morala da kažem da ni jedna ni druga nisu ni za prismrdeti Točku Vremena. I da se će se tek po završetku ekranizacije ovog čuda moći izvršiti detaljna analiza. Stvar je u tome što je Martin imao mogućnost da i od jednog i od drugog autora uzme ono najbolje i izbaci ono što nije bilo dobro. A opet ni sa svim tim nije uspeo da u toj meri razvije fantastičan svet kao recimo Tolkin koji nije imao baš na koga da se ugleda. Dok je ceo Got zasnovan na malenoj igri Kirhijenske gospode. ( nekoliko poglavlja koja govore i opisuju pravila igre - za one koji nisu čitali)

15. Ha, meni bi opet Pracet bio prokleto zanimljiv za ekranizaciju.

16. arja je ubila samo 8 ljudi, ne racunajuci one koje je otrovala na onoj gozbi, i sad ovako u toku bitke

17. направиће неку глупост само да визуелно пршти да свршавају глупи фанови ко на авенџерсе

Овога се највише плашим

18. ma dajte, nema vise price, serija je od 6te sezone govno, ai tipa dobro govno,bolje nego ostale serije, ali i dalje nekoherentno govno

19. Не знам, мени је било ок до ове сезоне. Јесте и претходна можда имала неке недостатке, ал опет је било доста кул момената, типа кад Денерис и Дотракији јебу Ленистерима мајку у пичку, или кад сви иду да ухвате "живог" мртвог, или кад су убили Литлфингера, и поготово кад Најт Кинг оживи змаја и још пробије зид са њим на крају, то је била баш језива сцена, сад је срање јер знамо да Најт Кинг на крају умре ко пичка, ал тад је било кул.

20. зора зори дубровник гори

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.