Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Koje sranje. Al makar sam bacio drkicu na ucviljenu Sersei

2. Niko
    Apsolutno nikad niko:
    Brat Apo: oh boy here I go throwing drkica again

3. Дркање на страну, и то како су Серси и Џејми погинули је глупо, много безначајнији ликови су имали значајније или поетичније смрти, а њих је смрвило камење јебено

4. zato što su kameni blokovi najverovatnije povezani slamom koja je buna baruta i slično

Haha

5. Evolucija Džejmija Lanistera je bila možda i najsvetliji trenutak poslednjih nekoliko sezona, da bi se na kraju vratio sestri, i to u ne mnogo logičnom maniru.

Nađoh na netu...

what do you call
    making a girl a knight, taking her Virginity and leaving her?
    A one Knight stand

6. осећам се много глупо што гледам ову серију и коментаришем је, не разликује се много ово што радимо од оних порука што иду у дну екрана на фарми

7. Jedino sto je valjalo u celoj epizodi je Arja Pseto scena i ovo sto kaze pruv, razbijanje dobro - zlo slike

Deluje kao da im je Martin dao par smernica na ideoloskom nivou i glavnu ideju epiloga cele price, a da su oni iskoristili nekih 5% od datog

8. ide Zmaj i bljuje vatru i pobi sve....

ko da neka ženska vozi zadružni kombajn Zmajev hehe, a vojska ko klasje ječma

mogla je sersei da ne ispadne tolika pička i pogine ko čovek

9. Hteli su možda da pokažu da Sersi možda čak i ima tačku kada bi zajebala celu papazjaniju oko borbe za presto, dok Deni ne.

10. vredi li gledati seriju

11. Uostalom kad svi pljuju 8. Sezonu, mora neko da je brani. Biću to ja lolo. Najiskrenije mislim da od ovoga niko ne bi mogao bolje od HBO i D&D

12. A ne moze, trebale su 2 posebne sezone borba protiv mrtvih kuraca i borba protiv Sersei / Deni goes mad, a ne da strpaju to u 3 epizode. Imali bi vremena za manevar i zatvaranje svih pricica lagano, plus sto bi im se oprostile i eventualne manjkavosti. Ovako i neki smisleni trenutak bude zatrpan hrpom govana

13. U dve navodno epske bitke smo lišeni odličnih borbi jedan na jedan. Hodači su samo imali WWE entrance i brzo posle toga je NK ubijen. U prošloj epizodi nismo u suštini videli nijednu poštenu borbu. Čak je i Klegejnbol bio sranje.

14. I okrsaj Serseinih penetratora je bio lose odradjen, tacno se vidi da su snimali 100 puta iz 50 razlicitih uglova, a dzejmijeva ruka odzvanja kad udari u tikvaru grejdzojsku k'o klepetusa

15. Kad kažete dobra 1 na 1 makljaža, šta vam je referentna tačka kuloće? Belatrix vs O-ren-ishi?

16. Deni gospođetina. Ovako sam ja kad sam igrao rajs of nejšn i ejdž of mitolodži čistio mapu redom i dok ne pobijem sve ne diram glavni grad

17. Prove da su se šibali svi što su trebali 1 na 1 završna sezona bi trebala da ima 24 epizode
    Nije moguće jbg i mislim da bi bilo nekako sranje
    Daj šovova narodu mala sedaj na to sokoćalo i zapali grad obuci nešto baš kratko zapali grad

18. Najiskrenije mislim da od ovoga niko ne bi mogao bolje od HBO i D&D

Oćeš da kažeš da ovaj gospodin ne bi napravio ilkjadu puta bolju seriju od d&d pogotovo sa onakvim materijalom iz knjige
    https://pmcvariety.files.wordpress.com/2016/02/j-j-abrams-god-particle.jpg