Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Jeste u pravu si lik koji je pre gota uradio vulverina jebenog je svakako kompetentniji da pravi GoT od abramsa loool

2. de su našli uopšte ova dva jadnika i kome je palo na pamet iz hboa da im daju da rade ovakvu seriju to meni nije jasno

3. Jj Abrams voleo bih da umre on

4. Gledao sam neki intervju gde je Martin pričao kako je testirao ovu dvojicu o znanju Pesme leda i vatre pre nego što im je prodao prava, pitanjem ko je Džonova majka. I ovi iz prve pogodili. Govorimo o vremenu kad fan teorije nisu bile rasprostranjene. Znači da nije baš da oni nisu iz ljubavi ušli u priču.

Dalje.. cena produkcije, želja glumaca da 15 god ne glume jednog lika, i njihovo jurenje drugih uloga, paralelno snimanje 2 sezone zbog toga, i source materijal koji je pre pre preopširan i nepotpun... kako je moglo bolje? Pa mamu mu jebem svi mi mrzimo 4. Knjigu i očekujemo u seriji Dorna da ispadne kul. Oće, kurac.

Netflix da je radio bilo bi još više sjw sranja. Bbc da je radio bilo bi kuljih dijaloga ali sa efektima Dr Who iz 70-ih. Ovo je najbolje što može, i dalje se nadam da će finale biti epsko

5. Svi kao drkamo na knjige a tamo isto ima prduljica delova gde jedan obrok opisuje na 3 strane uz vrlo ležerno upotrebljavanje reči kao sto su verižnjača, sizeren, burmutica i mangala

6. prevodioce i lektore treba tuci, pretpostavljam da u orginalnom delu ima vise smisla

7. A inače sad sve više mislim da će Veštac biti veliki fejl, baš zbog ovih sjw pizdarija. U svetu Sapkovskog ne postoje čak mislim niti jedan crnac, a malo je falilo da Siri bude neka azijatkinja, mada su mislim ulogu Fringile Vigo dali crnkinji. Da naglasim, ja sam od onih koji navijaju za Idrisa Elbu kao novog Bonda, ali ovo što su hteli Sapkovskom da urade sa materijalom je zločin. Što se Martina tiče, njemu su samo sestre Stark ostale kao feminističke perjanice.

8. sjw nalet će zdrav razum sve većeg broja ljudi koji ih je prozreo nekako i odbiti... ali rastući uticaj kine i njihove skorojevićke srednje klase teško. mcu već najavljuje nekog opskurnog superheroja kineza, ko zna kol'ko će biti još sličnih primera.

Pedere ćemo suzbiti u industriji zabave... al žutaće teeeeško

9. Al ako Elba ne bude novi Bond, izlazimo na ulice jebeno.

10. Ovu sezonu trebao da rezira Tarantino, bila bi dosta bolja.

11. Nikome nisam želeo neko posebno, ali mi je bilo neopisivo teško što Planina nije onu odvratnu ciganšturu Sivog Crva zdrobio.

12. kada se zavrsi ova serija, umire ova tema zajedno sa vukajlijom, ovo je poslednji bedem zivota na sajtu

inace dzon odlazi u kesl blek kad rokne deneris i srece se sa duhom, to je kraj serije

13. Sasvim dobar Dart Vejder

14. Mrzi me da pisem ista osim da sam veoma razocaran, najgora epizoda ove najgore sezone

15. Def najgluplja epizoda do sada. Što je najjače, očekivao sam i bukvalno znao da će pobiti ceo narod. Prva sumnja mi je bilo naravno Drakaris kod Misandei, posle zato što je Tirion uplašeno pričao za zvona, i cela ta polemika oko svih tih nedužnih ljudi koja se vodi već 2 epizode, jer hoće da nju predstave kao savesnu kraljicu, bukvalno 90% gledalaca je do ove epizode bilo na strani Deneris a znamo i sami da to sve ide u obrnutom smeru još na primeru Neda Starka.
    Deneris je ubila Varisa opravdajući sebe rekavši da ga je ubila Sansa, sad će biti ista fora i za taj narod. Reći će jbg nisam vas ja ubila već Sersei, niste trebali da ostajete u gradu, znali ste šta se sprema, eto vam je vaša Sersei.
    Sledeće što očekujem jeste da će Deneris predložiti da svoj presto prebaci u Vinterfel, a da će je tamo ubiti ili Sansa ili Arja mada pre bih rekao Sansa jer do sada nije imala priliku da iskoristi onaj nož, a zmaja će otrovati Tirion.Onda će da proglase Džona kraljem, a Džon će naći zmajevo jaje koje neće hteti da izlegne.

16. I da, zmaj sada koristi svoj pun kapacitet a kada je trebao da prži vajt volkere tad je samo leteo u prazno, glupost

17. Pa bila je ona magla da ne vidi nista retarde

18. Što jedan zmaj napravi onoliku pometnju a s lakoćom ubiše onoga? Pa skapirao je kako funkcionišu one velike strijele, da im treba puno da se okrenu.
    Sersei je digla u vazduh cijelu zgradu punu ljudi među kojima je bila njena snaha. Nadao sam se takvom potezu i u ovoj epizodi ali trt.
    Dosadni su sa Arjom. Sad će ona da stavi Deneris na svoj spisak za ubijanje i još ćemo da gledamo to derište kako trčkara.
    A mislim da bi puno bolja epizoda bila da su napravili da je ovaj zmaj teško ranjen u prethodnoj bici i da ne učestvuje, ili da ranjen krene i bude u nemogućnosti da bljuje vatru posle nekog vremena i povuče se. Imali bi vremena i da prikažu Denerisinu degeneričnost i da epizodu umnogome poboljšaju.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.