Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Ne mogu da vjerujem koga izabrase za kralja
    Znaci tetra lol
    Cokula bio u pravu

2. Najlakse mi nervirati se na ovoj temi.

3. најгоре је прошо у целој серији реално, једино може да се нада да ће остати да живи кроз мит

4. испаде да је тачан онај леак што сам окачио, једино нису нашли нове трагове вајт вокера

5. ma dobro nego ne kontam po kom osnovu mu uzese titulu kralja sjevera. ubio ludaka i to je to, a ne krunisanu glavu.

6. u kakvom sa hajpu bio zbog ove serije....završilo se diplomatski politički

Doduše zabio joj ga dok su se ljubili...nije to tako redak slučaj...ja to radim malo malo

7. sve nekako sklepano.
    recimo sir payne koji je ubio neda starka uopste nije prikazan u ovoj sezoni iako je bio na aryinoj listi.

8. Pa glumac imao rak pankreasa

9. Ako je mogao Boda Ninković da maestralno odmeni Radoša Bajića u Sekuli, mogli su i oni nekog da odmene

10. Al napraviće star wars od ovog sa prequelima, sequelima i spin off-ovima. Bukvalno neće stati nikada

11. to je bilo ocekivati da ce.

ali pseta su mijenjali dva puta, ko da je problem za lika koji se nije pojavio od 4. sezone. prije da su prosto zaboravili.

12. kako su pseta menjali, zar nije uvek bio ovaj jedan?

13. Na Planinu je mislio tipa

14. Jebo peticiju za reboot osme sezone, treba nam peticija za javno linčovanje ona dva polupanca koja zarađuju milione lažući narod da su scenaristi

15. pa i on je menjan jednom, bio je onaj kul grmalj sa dugom kosom pa su onda doveli ovo sranje ogromno tupavo

16. Moguće, i ja tako mislim nego nisam za prvu sezonu siguran skroz

17. ohh stvarno trojica su bila