Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Jos ako novi album Tool-a bude sranje, idem pravac Goc da zivim solo i cuvam ovce.

2. Хаха ГоЧ хаха

Људи моји какво је ово срање јебем ти тему и све, каква је ово јебена глупост

3. Ја не могу да верујем чекам Бохора да ми објасни како сам дебил али овај пут ће бити у праву

Треба бити дебил и гледати ово из епизоде у епизоду јебо ме ко ме теро шта се буним сад

4. Zadnja epizoda u fazonu "razredna dajte mi peticu da budem odličan na kraju, 4.5"

5. Vise emocija evocira scena kad se Prcko vrati kuci, ili kad Beban cacka po karburatoru.

6. Није ми се гледало, видео сам спојлере. И то не на начин на који ти се не гледа џихади џон како фризира јазиде мачетом, па ипак отвориш снимак прогледаш кроз прсте, него на начин на који ти се не гледа панонски дерби видеотон балатон

И опет сам гледао, резултат 0:0 наравно, све смо то знали

7. Radim onaj test sa samog pocetka teme i ispalo mi da sam Sansa Stark. ALO BRE UNIVERYUME KOGA JEBES TI DANAS CEO DAN???

8. Moje neko mišljenje, hajde i da je ovo Martinov kraj, mada nije, nisu mogli smjestiti sve u jebenih 6 epizoda.
    Uhuu, Deneris poludi, ovaj je probode Bren kralj, kraj.

Jebem im mater.

9. Prikazaše Deneris kao krvožednog komunistu. A s obzirom da u seriji ljudi drže riječ, bar oni s titulama, dodatno je poražavajuća činjenica da Džon Snow nije završio u Noćnoj straži kako je i rečeno. A mislio sam da će zmaj topljenjem prestola od one kaše da se stvore nova zmaj-jaja. Nedorečen je kraj, pored toga što nije baš na zadovoljavajućem nivou.

10. Priča da Deneris poludi jedina ima smisla, ali je sve prebrzo odrađeno.

Ispade da je mlađi buraz od Sersej cigla, a da je Bren ljepša i mlađa od nje. Lol.
    Džon, pardon Egon da je bezveze vaskrso.
    Arja mjenja face i sve to isto bespotrebno.
    Bjeli konj... LOL.
    Azor Ahai? koji će nam kurac.
    Dzejmi muško govno iskoristio jadnu Brienu, a taman mu skoro 8 sezona vraćali čast.
    Pravi Egon Targerijan nije živ u seriji, a baš bi zakomplikovao stvari.
    Dorna komplet isključena.
    Proročanstva ne postoje, dokazala braća.
    Svi oni mistični likovi, ma koji će i oni.
    Bren kaže da ne može biti gospodar Vinterfela jer je trooka vrana, al more biti kralj.
    Sansa se onako lagano otcjepi a ostali ćute, đe muda rođaci?
    Euronov lik uprostili da su napravili debila od njega. Eto pojebo kraljicu i super.

Bilo koju teoriju sa jutjuba da su poslušali bolje bi bilo.
    Ostaje da se vidi kako će Martin završiti, al to za jedno 15 godina ako poživi.

11. i ono sa tironom je bilo dobro.u fazonu ma necu ja nikog da savetujem napravio sam katastrofalne greske ali najbolje bi bilo da uradite to to i to.hahhah

12. Na kraju Bron ispade najmoćniji čovjek kraljevstva lolololo.
    Lejdi Bolton kvin in d nort :D

13. Tebra ali kako nisu prepoznali BILO naroda da jebeno ložimo se ko majmuni na seriju dajte uradite dobro pa makar trajalo 12 sezona kupovaćemo merč

14. Valjda su iz HBO nudili da bude 10 sezona, ali ovi rekli može to u 6 epizoda. Ćaće igrice. :D

15. Vidi se po onim intervjuima da su debili.

16. Al brt taj beniof je napisao 25th hour nemoguće da je ovolko usrao

17. dzona proterali a on zakoniti kralj..jos zahtevali smrtnu kaznu a nije zmaj hteo da ga ubije.kao crv se pita nesto.ovo kao da su radili polu amateri

18. Hahaha ali crv FAKTOR hahaha

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.