Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Nista od ovoga ne bi bilo da Rob nije resio da jebe unuku carli caplina po svaku cenu!!!! A sta fali onoj maloj freji! ko rumena ruza!!!

2. Па умреће Тајвин.... Убиће га Тирион ваљда.... Не знам, несум читао, већ гледао по нету....
    А и Ланистера има мање.... Четворо само од тих битнијих....

3. A ovaj se zaboga uvredio zato sto nije ozenio njegovu cerku, i zbog toga masakrirao 20 ljudi. Pa ko je ovde lud?

4. Umro Tivin, umro Kevan Lanister, OPAAA!

5. Он је тиме што му Роб није оженио ћерку изгубио доста јер му је ћерка могла бити краљица, овако је удата за неког небитног лика и нема никаквих привилегија.

6. Umrla ona dvojica tinejdzera sto ih je ubio pomahnitali Karstark, koga je posle ludi Rob zato sto je castan covek pogubio i izgubio pola svoje vojske.

7. Ма боли њега курац за ћерку реално - добио је он злата и злата од Ланистера....

8. Kad ga je boleo onako kurac za zenu sto bi ga bilo briga i za cerku, nego mu zinula guzica za pare, a Lanisteri toga imaju na pretek. Lepo rece onaj sto je odsekao Dzejmiju ruku...

9. e, sledece godine u ovo vreme bi trebao da bude dordz rr martin u mom komsiluku na turneji, pa cu da odem lepo da ga priupitam dokle on misli ovako!
    javicu vam sta kaze :)

10. Мене занима кол'ко ће да снимају ову серију још? Помреће им све те бакице и декице.... А и на дечурлији се види да нису више дечурлија....

11. Zaboraviste da će da mre i Džofri prvi svoga imena..

12. Сад читам шта ће се десити са Кејтлин Старк. Јебо слику своју не могу да верујем.

13. Ko joj jebe mater i treba da umre rospija glupa... Mada sam se žestoko skenjao kad sam izvalio da se povampirila da još malo smara.
    Elem, ima li neko elektronsku formu Pesme leda i vatre, na srpskom, naglašavam: na SRPSKOM?
    Pročitao sam sve, ali na hrvatskom i boga mi nije bilo baš najlepše. Sećam se baš Crvene svadbe: "Robu je surlica proletela kroz prsa" - kakva surlica, kakvi bakrači... Dobrih 5 minuta mi je trebalo da skontam da je "surlica" gvozdeni vrh strele.

14. Elem, ima li neko elektronsku formu Pesme leda i vatre, na srpskom, naglašavam: na SRPSKOM?

Ovde se registruj i skini, registracija ti je nekoliko sekundi a knjige su u pdf- u.

15. зајеби те регистрације и то, коме треба, нек ми се јави на пвт и шаљем директне линкове за скидање у пдф фајлу! на српском, наравно

16. surlica

Valjda 'sulica', jebala ih ona.
    Hrvacki prevodi su do jaja ako ti je do komedije.

17. Ma ne sećam se najbolje čitao sam proslo leto.
    Jes' vala komedija: stjegovi- zaboravio sam kako zovu vazale, znam i da je to komično.

18. Јел овај Мартин Јевреј?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.