Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Biće mesa, biće mesa, klaćemo Dotrake!

2. haha

edit: malo šturo deluje ovo haha, zaista sam se sebi u brk nasmejao xD

3. Pa naravno, broj slogova se ponavlja u zavisnosti od toga koliko je nesto smesno, ne mozes se smejati identicno na svaku foru, sasvim je prirodno sto si napisao "haha" ako to oslikava koliko ti je to bilo smesno u tom trenutku i ne trebas se osecati nesigurno zbog toga. A vidim ni ovaj mister no nije bas neki gospodin da mu polazes racune.

4. brate, ja ne verujem kolko smaraš

5. Verovatno ne uspevam do kraja da izrazim ono sto mislim pa drugima to tako izgleda, razumem, da obrisem post?

6. De gospodin, sirotinja obična, doduše napredovao sam, do skora sam bio sirotinja najgora.

7. Pa nisam tebe pitao nego njega jbg

8. Namerno sam provocirao da vidim tvoju reakciju. Izveenee

9. Jel sam sad zanimljiviji, mislim posto sam upotrebio izveenee, primetio sam da je to sad moderno, valjda nisam pogresno interpretirao

10. Sad kosmajca pitam. Nisam maligan ne brini, salimo se. Video sam da si to jednom upotrebio na forumu pa zato kazem, ne mislim da si snob zbog toga, to je azbuka mladjih internet narastaja pa si se ti verovatno onako upotrebio time, bez naklonjenosti, kapiram, nemam 60 godina. Nemoj da se ljutis.

11. Prelepa ova mala sto je otrovana.

12. Jeste, ali konačno će i nju da sklone, te scene sa svima iz Dorna su opasno smarale, još od kad je Oberinu pukla tikva.

I taman pomislim središe najveće smarače, i u sledećoj sceni se setim da nisu još - pojavljuje se Bran, dosadniji nego ikad. Kud prežive onaj pad na početku serije.

13. Koji ste vi dotasi sa ovom serijom. Papet najgori, jos da je metalika ispunio bi trio fantastikus i lagano bi mogao da vrati licnu kartu supu i kaze hvala vam al ja ne postojim u ovom vasem svetu ne treba mi

14. Drago mi je bilo malo kad su Lanisteri preveslali one migrante jebene i Miru Banjac.

15. Kraljica cigana će ih sve prejebati na kraju, obećala je pičke onim jevrejčugama. Postoji slaba nada da će srediti da Noćni kralj na kraju zavlada, da uteraju kurčinu svima što se lože na ovo govno od serije i djembelog štreberkoa, ali jbg, ili dotračka kurva, zbog pičke ili onaj kovrdžavi midžet, zbog publike.

16. da je metalika ispunio bi trio fantastikus i lagano bi mogao da vrati licnu kartu supu i kaze hvala vam al ja ne postojim u ovom vasem svetu ne treba mi

Smejem se celo popodne sve ti jebem XD

17. ja ne znam sta je sa ovom serijom.onaj mali stark trooki gavran je dosao do zida nocne straze jos u prvoj ep, tek u trecoj se srece sa sestrom a za to vreme dzon snezni stigao cak kod degeneris.kakvo mimoilazenje zajebalo vek.a plus, sto me najvise nervira sila stvari se izdesavala a sersei lanister nikako da poraste kosa, volim ja da je gledam i ovako ali ipak vec duze vreme cekam da joj poraste kosa.izgleda da snezni moze da napravi 20 krugova oko planete na svom konju a da sersei ne poraste kosa ni za 5cm.samo nemoj da mi neko pise logicka objasnjenja kako se sersei mozda namerno tako sisa.jok ofarbace se u crveno i vezace maramu.ovde logike nema, svako radi sta oce i kad oce, kako im se navije..

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.