U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Објашњене су те титуле мало боље у књигама. Вордени су лордови севера, запада, Дола и Хвата и дужност им је да свако брани своју страну у случају спољног напада. У првој књизи је настала фрка кад је умро Џон Ерин па је Роберт одлучио да титулу Вордена истока уместо мало ретарду Ерину доделио Џејмију Ланистеру. Послекад су се измирили Ланистери са Еринима, ретард је добио назад титулу која је вековима у његовој породици. Овде мислим да је фора да је матори Тарли добио и цео Хват на управљање и да ће Тарлији заменити Тајреле као главна породица у тој регији, а Хват је најбогатији део Вестероса.
Bolja serija od serije Fargo
Naprimer tako kad citam Dzon Erin itd nema sanse da skontam ko je dok ne izguglam xd
Mrzi me sad da guglam s telefona sam a i pocinje internesnal u doti xd
Koliko fidzet spinera je u tvom posedu
ja mislim da ona celija u kojoj je sersei zarobila onu smaracicu mora da se tapacira jer ova lako moze da izvrsi samoubistvo
Pa nmz nadgledaju ju stalno.
imaju kamere heheh jok oni dolaze samo da promene baklje da bi ova mogla da gleda les cerke, na to su mislili a na tapaciranje nisu.i zmajevi ne postoje.ne stvarno ove prve epizode su ok jedva cekam sledecu ep
Pa stalno imaju jednu glavu da gleda na baklje pa usput i na nju da se ne ubije, ako odbija da jede da ju hrani na silu itd
Navodno jedan zmaj ne zna da leti pa ga nose brodom...
Juron ima teleport, fantastično pokriva cijelu mapu.
Degeneris i njeni savjetnici nisu čuli za pojam izviđač i praćenje dešavanja u utvrđenjima koja planira da opkoli. A ne oni neokaljani došli i čude se gdje su ostali hahaha
Pa nije 10 ljudi no 10 000. Majko mila, koja glupost
A isto tako, ako već planira da uzjaše zmaja, mogla je i tako da proba da uzjaše pa malo izvidi mapu sa visine sigurne od napada, da vidi kretanje neprijatelja. Ali ne, ona se zabila u rupu na tron i kulira haha
Baš dosta gluposti, počelo me nervirati
hahah tacno makarone.dobro to za zmaja su objasnili da nece jer moze da je pogodi strela, ali ako smaj leti na nekih 50m onda ne znam sta joj moze strela, ako neko i dobaci do nje moze ladno da je uhvati rukama.
edit:
drugo je kad zmaj mora da se spusti da bljuje vatru onda strele obavljaju posao ali ako on leti bas visoko kako moze da leti onda degeneris ladno moze da im pokaze bulju sa visine i da pisa i pljuje po njima
pa dobro mozda ce nesto i izmuljati sa divljom vatrom i samostrelima i na kraju spaliti grad sto nije uspeo eris
Ja računam da će ta divlja vatra na kraju da presudi Noćnom Kralju i ovim njegovima. Ako zađu toliko duboko, naravno, a moguće da hoće.
Mogla bi ona malo da uzjaši kurčinu neku i da prestane smarati jebem je u obrve one seljačke u pičku
weiss i benioff drkaju na cgi, besmislene radnje i divlju vatru, tako da je vrlo moguce, a inace
spojler alert
bren je u seriji zapravo nocni kralj
Mora ovo i ovde...
https://www.theworkprint.com/wp-content/uploads/2017/08/game-of-thrones-703-bran.jpg
Haha gluperda
Izasla cetvrta epizoda, samo nije bas neki kvlt slike. Juron isti madi Nikola Pejakovic u pohodu na picoke.
ako dzejmi izroni iz vode sa punim oklopom ili ga na neki nacin skine jednom rukom treba povuci projekat realno
крца епизода, наравно да има нелогичности ал ипак то је серија за болиде
најаче да коњи онако блеје у месту у том хаосу и ватри и буци и да оноликом змају може да науди онолико копље и сигуран сам да се овај неће удавити са оклопом и поред све те воде војници не ускачу инстинктивно да се угасе или бар да се ваљају по земљи, јок они мало вриште и угљенишу се после минут