Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. да им је колач спремљен

2. ne znaci nista, to je tizer jebeni.
    namjerno takav da bi pitali sta li to znaci.

3. Samo hipsteri gledaju ovo

4. Šta mislite da li ima istine u tome da Starkovim imaju krvi beli hodača?

5. Ja bih voleo tebe da isprskam mojim belim hodačima

6. Nešto nije u redu sa ovom rečenicom

7. Mlada Partizanka
    Šta mislite da li ima istine u tome da Starkovim imaju krvi beli hodača?

kako da imaju njihovu krv?
    valjda obratno, da WW poticu od nekog tamo cukun Starka. to jeste jedna od teorija mada ja kontam da je ono bio neki rendom lik sto ga ona djeca izbodose opsidijanom i da nem veze sa Starkovima.

8. Nema veze sa starkovima
    Bitan je ritual

9. Ja bih voleo tebe da isprskam mojim belim hodačima

Izlolovah

10. krupovrbaski zmaj
    Nema veze sa starkovima
    Bitan je ritual

pa da, prikazali samo kako su nastali, i to je to.
    mislim da ce svi oni koji ocekuju neku dublju pricu iza njih da se razocaraju debelo.
    zombiji jebeni, nemaju neki poseban cilj, svrhu, misteriju tu su da sjebu sve i eto.

11. Oni su biolosko oruzje koje se otelo kontroli

12. Vrzma mi se neka misao po glavi. E sad ne znam da li sam to negde čula ili pročitala ili... Uglavnom, ona stara Nen priča da je osnivač noćne straže bio Stark i da je uzeo Belu kraljicu za ženu. I da je ona gospodarica svih hodača bila.
    I da su valjda on i kraljica sahranjeni u tim grobnicama starkovih jer su im bili preci. Zato svi starkovi imaju mač na grobu od opsidijana. Da ne bi valjda ustali. I da iz te priče potiče njihova krilatica: zima dolazi.
    Mislim i da imaju neki dil sa hodačima, tipa Kasterovog dila. I da su Starkovi zeznuli hodače i da oni sad dolaze po svoju pravdu.
    Tako nešto.

13. Da imam 23 godine i mene bi te muke morile sada

14. Kad se setim sebe pre 7 god... prljavi student. Menza. Kusam gra. I teoretisem s jednim likom s masnom kosom dal je R+L=J. Tad je to bilo aktuelno

A danas vidi me. Jedan bromazepam sam daleko od toga da budem full blown tabletoman i kontempliram o samoubistvu češće nego što je normalno.

15. ne znam bas za mac od opsidijana na grobu, prvi put cujem to sad, mislim da si prekontala nesto.

kao sto rekoh znam za teorije da su od Starkovih nastali ww ali to tvoje sad vidim prvi put. bilo bi svakako zanimljivo, i moguce da je GRRM to i imao u vidu, ali cisto sumnjam da u seriji to moze da se realizuje. premalo je vremena ostalo da se to zapetlja i raspetlja.

16. R+L=J.

inace, pun kurac ovih nekih ljudi koji gledaju seriju jos nisu ni skontali za ovo lolo

17. Toliko sam lijen da rendom zaokruzujem one oblike na testu inteligencije a kamoli jos da dumam o R+L=J

18. Koliko se ja sećam iz knjiga beli hodači su bili dosta pre noćnog kralja. Straža je osnovana da se bori sa hodačima i Brendon zidar,osnivač Starkova je napravio zid zbog zaštite od hodača. Noćni kralj je stark i fazon 10 15 komadant straže znači da se pojavio dosta nakon što je rat sa hodačima gotov. On nije stvorio hodače možda je samo pokušavao da ih rezurektuje nazad jer mu je žena bila možda hodač.

19. Koliko se ja sećam iz knjiga

Dovde sam pročitao napuši se kurca
    Ja čitam knjige jer knjiga je bolja murš

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.