Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Ja ne znam više šta će da se desi, ali stvarno ne znam. Igrit mi je kul, ima neki simpa glasić. Konačno malo Sandora i Sanse, majku mu, mislila sam da neću dočekati. Š'a koj moj ono sa zmajevima? Umreh od smeha kad je umro Lorč. Džaken. <3 Džaken. <3 Džaken. <3 Pitam se gde su Džodžen i Mira, i kako će Bren sam s Hodorom ako se oni ne pojave...

2. Pročito sam pet knjižurina, a sve manje i manje spominje Ošu, maj fejvrit žemsku sa sjevera.

3. Pitam se gde su Džodžen i Mira, i kako će Bren sam s Hodorom ako se oni ne pojave...

Možda ih bude u sezoni 3, da bi bilo malo više scena sa Brenom, jer Bren u Oluji Mačeva ima baš malo poglavlja...

U ovoj epizodi, skoro pa sve drugačije nego u romanu. Rodrika umesto Remzija ubio Teon, Oša se umesto Zimovrelskih sluškinja prca sa Teonom, možda se još i u ovoj sezoni kresnu Džon i Igrit, Maloprstić u Harendvoru pokušava da baci oko na Arju, itd. Jedino što je isto su događaji nemira u Kraljevoj Luci. Tirion vređa Dzofrija, ta scena je pobedila :)))

4. Скидам ја сад. Што?

5. Nebitno, nađoh normalan link :)

6. Teon jadan, nejačak, mač nije noštrio, a glumi dželata. Ccc.

7. Skinuo i pogledao sedmu epizodu. Odstupanja od knjige su sve luđa i luđa ... Inače juče sam završio sa čitanjem druge knjige "Ples sa zmajevima" i ne znam šta da radim dok sledeći nastavak bude izašao ... :(

8. Ovako, Igrit je super. Kad je rekla "You know nothin', Jon Snow - raspilav. Ne znam čemu onolika teatralnost oko Deni i Kuće Neumirućih, svejedno bi otišla tamo, al' ajd', nek im bude. Sersei i Tirion. Odlična scena. Vidi se tačno da Tirion počinje da se premišlja da li treba da uteši sestru, ili ne. Ono sa onim škk Altonom - sranje teško. Mnogo mi je kretenski i ubaciti ga. Jeote, kroz knjige ti uspeš i da zgotiviš Džejmija, a ovako ti ga ogadiše u tri lepe. Poslednja scena - odlična! Pseto i Sansica, pa načestitaću im se mile majke u tri lepe što napraviše toliko godina razlike između njih. Ono sa Arjom i Tivinom je skroz nepotrebno. Ne znam, to je otprilike to.

9. Odlična mi je scena sa ćelavim vešcem,Pjat Pri beše valjda, iako nema veze sa knjigom, zanimljivo su osmislili.

10. pogledala sam upravo pet prvih epizoda druge sezone, večeras ću i preostale dve, odstupanja od knjige su stvarno bezveze, ne znam kk rade to, al ajde, neka ih...

11. pogledala sam i preostale dve i čudom sam se čudila
    niđe veze s vezom, da im imena nisu ista pomislila bi da gledam neku drugu seriju materem
    i gdje su Džodžen i Mira, oni su totalno kul likovi, biće greota ako ih izostave
    sve u svemu poprilično sam razočarana odstupanjima od knjige
    da Džon, u koga sam malo zaljubljena, nije onako fin vjerovatno bi prestala gledati jer mi kvare sve one fine utiske koje je knjiga ostavila na mene

12. Meni su sva odstupanja od knjige dobrodošla. Ako hoću originalnu Martinovu viziju da vidim pročitaću knjige ponovo.

13. volo bih da upoznam coveka koji je napravio ovo...skontaj koja su znanja potrebna
    http://www.youtube.com/watch?v=LgfPYetWWJw

14. mnogo dobra epizoda!! Divlja vatra ftw, Pas objasnio neke stvari!

15. Naježio sam se kod scene sa divljom vatrom, odlična epizoda. Nisam se nadao da će prikazati bitku.

16. Поздравља вас Сторма уз звуке вриштања због дивље ватре. :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.