Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Čito, seriju ne pratim, mada pogledam ponekad neku epizodu kad me ne mrzi. Doguro do pete epizode druge sezone.
+1000
Nadam se da će je Viktarion dobro pojebati i uzeti je za slanu ženu.
лоло колко сте се ви истриповали, она је са 15, 16 година прошла пакао, и потпуно је дорасла задатку краљице, није ни најмање размажена нити слично, знаш ти шта се њој све издешавало у животу она је зрелија од 90 посто вршњакиња и баш се носи са свим и свачим, да није таква уопште не би могла да догура до овде где је у 5. књизи
лоло како звучи ово ко да се знамо из основне
Nafurana kurva, samo se premišlja da l' da se jebe ili ne. E moj Baristane, na šta si ti spao :(
Kul, upravo si opisao Viserisa Targerijana.
Haha, upravo :)
Viseris je još teži slučaj, da, ali deneris ne može da se smisli skim bi da se jebe. A ko je jebe, taj najviše utiče na nju.
Roki, i ja bi to voleo, ali ona je previše važna figura u igri.
Nego, jel se pojavio Viktarion u seriji? Jedan od najkul likova, vaš me zanima kako će da ga urade.
Meni Snjeguljica ide na kurac (makar u seriji, knjigu tek počeh čitati). Previše je nekako pičkast. Ko da će zaplakati svake sekunde.
E da, usraše u seriji prvo spavanje izmeđ Kalisi (Degeneris, kako li već) i onog jebozovnog Kala. Po seriji ju je maltene silovao (u stvari nije maltene, već jeste), a u knjizi se pra`o i fino izjebaše na obostrano zadovoljstvo.
СЛУШАЈ ВАМО, АКО НЕКО ПОСТАВЉА ИНФОРМАЦИЈЕ ИЗ ПЕТОГ ДЕЛА КЊИГЕ ДА СТАВИ ОВО ИЛИ НЕШТО СЛИЧНО У ПОСТ!!!!!!!!!!!1
http://3.bp.blogspot.com/-if04qDF5zdo/TWMPOND10eI/AAAAAAAAEBU/C-PgbH08XaE/s1600/spoiler_alert_300_w.jpg
Čuj petog? Ima da sve poslije drugog dijela bidne zabranjeno (bar dok ne pročitam ili pogledam ostalo) i tačka.
http://winteriscoming.net/2012/05/ew-scoop-on-s3-the-reeds-are-in-and-so-is-blackfish/
Dopada mi se što će biti mnoštvo novih likova u sl. sezoni, a pogotovo Tulija i Ridova.
Za sada, na kraju Plesa, Deneris je daleko od Viktarionovog domašaja, možda je Viktarion nikada i neće ugledati. Skoro sasvim sigurno će Gvozdena flota osloboditi Mirin bar na kratko, ali se Baristan i Viktarion 1000 posto neće međusobno gotiviti.
Za Egona mogu da kažem ovako. Bez obzira da li je pravi Targarjen ili nije, sigurno će i on riknuti, npr. na sličan način kao i Kventin. "Fire can not kill the dragon".
АЛО ДЕЧКО ЈЕЛ ТИ РЕЧЕНО ДА ОКАЧИШ СПОЈЛЕР АЛЕРТ НЕ ПРИЧАЈ О ПЛЕСУ ЧОВЕЧЕ
Морам што пре почети са читањем књиге, не може ово више овако. Серија је урађена врхунски и по мени је најбоља икад. Девета епизода јебе.
Дејвидеее тејкет изи :Д
Deneris i Džon su mnogo kuliji likovi u knjizi. Nervira me i onaj rudlavi što ga iskopaše da glumi Džona, non-stop mi liči kao da se nečemu iščuđava, u knjizi lik deluje dosta starije i staloženije, u seriji jedino što ima mustaće.
Jes, džon u seriji izgleda kao da se zove Karlos.
Davide, je l' piše u naslovu teme da ima spojlera u majčinu? Ulaziš na sopstvenu odgovornost, pogotovo što je tema o serijalu prvenstveno.
HAHAHAHAHAHAHHA.... Vala baš!
Ma гони га, туњав је у пичку материну.
A men belaj što sam prvo gledala seriju pa sad počela čitati knjigu te drugačije neg ono kakvi su u seriji ne mogu da zamislim :)
+1
https://docs.google.com/file/d/0B4uB5dqTYBLwSmNzUVE3M1VHZVE/edit?pli=1
iz Vetrova Zime. Celo Teonovo poglavlje, deo Viktarionovog i prepricani delovi Arijaninog i Tirionovog poglavlja. Mada se u principu nista ne događa.