Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Čak i Ilin Pejn deluje veselije od njega.
čitam sad ko vam je najdraži a ko najomrženiji i baš se razlikuju mišljenja žena i muškaraca
meni je najomiljenija Ajra, pa Deneris, te ženske herojine, pa sam volila Pseto jer sam jako slaba na te pozitivne negativce, na gadove sa mekom dušom hahahhhahah, volim Džona i volim Brena jakooo, mislim da će on poslati gotivan lik totalno...
A najviše me smara Davos..... ubi lik, ubi meeeee
ДАВОС И ОТАЦ И МАЈКА. НАЈЈАЧИ ЧОВЕК НА СВИЈЕТУ.
A meni je on 0 bodEva :DDD
Ja nadjoh kompletan serijal za download na srpskom jeziku, mozda se bacim na citanje.
Imas knjige > ne procitas u nameri da produzis sebi zadovoljstvo gledanja serije na cirka 6 + godina > vratis drugu knjige > dodjes na vukajliju, ignorises spojler alert > saznas da su Rob, Dzofri I Tajvin bivsi likovi... :3
Може линк у ПВТ мађијо?
Ovaj sto glumi Mensa Rajdera bi bio savrsen Stanis. Sto rece nas hrabri Barateon, Ilin Pejn je veseliji od njega.
Najlošastiji od svih:
1. Degeneris - jebemlije neodlučnu
2. Snjeguljica - plačopičljivac
3. Kejtlin - jebo li je onaj ko je oživi
Već rekoh neđe, al jopet da ponovim, stvarno usraše Mensa.
Дегенерис убедљиво највећи ретард у књизи.
Денерис је до јаја, немате ви појма! Тирион да је довати, нек јој да миџеткурца, нек се врати и освоји Вестерос са њом.
Бомбаш ме обезбедио свим књигама на српском у пдф- у :)
Проследите на пвт, ако није проблем
дај и мени, чичино :3
Региструјете се на овај сајт, траје можда минут регистрација, и када то завршите појавиће вам се линкови. Све се одлично види.
http://www.balkandownload.org/topic/31247-d%C5%BEord%C5%BE-r-r-martin-pesma-leda-i-vatre/
Ja nekako Džona najviše gotivim i dok čitam knjigu uvek brojim strane do poglavlja sa njim :)
+1
Готиван је ђон, ал далеко од тога да је занимљив ко Тирион.
To, Baristan zajeban nikad grđe, jak ko Kraljević Marko a mudar kao Stari Vujadin, matori jebe kolko mu hemoroidi dozvoljavaju.
Viktarion čo'ek iz naroda, jedino što se zajebava sa stvarima s kojim se ne valja zajebavati, ima da nabasa na neku šemu i jebe mater onom svom bratu ili sam da najebe ko niko njegov, možda i oboje.
Krivo mi za Oberina, dojajan lik al kratko je trajao, nema veze, tu su ćere njegove da nastave tradiciju.
Mens zajebant, preldžija i jedan od najgotivnijih likova uopšte, ko što već rekoh usraše ga u seriji ko arapin supermarket.
Tirion ti bude do jaja do pete knjige, tu nije ni izbliza tako gotivan, promeni ga život u siromaštvu i izgnanstvu, iako je onaj deo sa Grifom dobar.
Al jebaće im mala Arja svima mater ako već niko drugi neće, nema tu mnogo ideala i patetike, koljem povoljno po kućama i to je to, jedini Starkov potomak koji nije glup na Kejtlin.
Koliko mi je 4 knjiga bila dosadna, toliko mi je ova 5 zanimljiva. Stavio je sve zanimljive likove u nju. Još da je tu onaj Grejdžoj, za koga navijam da otme zmajeve Degeneris i da joj se najebe mile majke.
I koja bi bila fora da izaberu Abellu Anderson za onu Arijanu i naprave full hardcore anal, oral, fisting, sve u pičku materinu 10-o minutnu scenu sa Ser Arisom, onim čuvarom male Marsele.