ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. Није то 180 мб све, то су 7 дела по 180 мб, мора све да се скине.

2. e jbg, nisam obratio paznju, part 3 se odvaja od ostalih zato sam mislio

3. Sub Focus
    @Пешкирко

Ја са ајаксом узео триплу круну на топ плејер (:

Kul, ali ti u Holandiji imas najbolju ekipu i relativno slabe protivnike, dok je Liverpool tek 6. ekipa po kvalitetu u Engleskoj na PES2011.

4. NE IGRA TIM, NEGO SAM IGRAC.

5. janjicalcz
    NE IGRA TIM, NEGO SAM IGRAC.

Be bih se bas slozio. Nije isto kad picis sa Barsom i sa Numansijom.

6. E ja se sad ne bih sa tobom slozio. Ako znas da igras male su sanse da izgubis. Npr mi kada igramo biramo na KOCKU ili D (na tastaturi) i koji ti se tim padne igras sa njim, ali biramo po 3x, pa izaberemo koji hocemo od ta 3. Npr. Padne mi se dizon, herakles, kopenhagen. A drugaru arsenal, lion, totinhem. i ja popizdim. on kao dace mi 10 golova. razbice me. na kraju ARSENAL - Kopenhagen 0-1. i to sam na kontru dao gol.

7. Kul, ali ti u Holandiji imas najbolju ekipu i relativno slabe protivnike, dok je Liverpool tek 6. ekipa po kvalitetu u Engleskoj na PES2011.

трипла круна подразумева и освајање лиге шампиона... мислим да сам у полуфиналу кркнуо баш ливерпул (:

8. ARSENAL - Kopenhagen 0-1

Zvezda 4 - 2 Real :)

9. ma zavisi od igraca, ako zna da igra taj rezultat je za podjebavanje istog, ako je obicni pajser tj amater nema nista od toga.. ovaj bas dobro zna da igra. ovde kod nas imalo takmicenje, al na soniju ja bio drugi on prvi 80 takmicara.

10. управо сам нашао свој усер из пес деветке, смејао сам се кад сам гледао ово први пут после две године :D

http://www.youtube.com/watch?v=qbqL1FT0Fys

11. šljukasta prezla

Jebiga Peki, ja mislim da je ovaj naš najnormalniji za svoju veličinu, a ja mislim da ispod 500mb nećeš naći dresove i bundesligu.

Ima jedan od 60-70 mb, ja skid'o, sacu da probam da nadjem.

12. Људи треба ми помоћ. Хоћу да играм са 2 играча на истом компу, имам џојстик и други играч на тастатури, упалило је прошли пут кад сам инсталирао пес, сада нешто неће. Каже да су ми потребна 2 контролера. Помажите !

13. Pa tastatura ti se ne računa kao kontoroler nego u settings stoji zasebno a džojpad probaj da podesiš na controler 2 ako neće na controler 1 to je mene pre jebalo.

14. Тако сам нешто и ја мислио, али ми је игрица не јебеном италијанском ! И не, не може да се промени језик. Ајде кеве ти ако ми можеш рећи, де је то у подешавањима отрпилике, па ћу се снаћи. Овако, иако сам учио италијански годинама, ломим се да сконтам.

15. Saću da ti skrinsotujem

16. Ај брате, хвала ти пуно. Поломисмо се ја и бураз, мислим да смо опсовали Жабаре барем 200 пута, јебем их у језик. :Д

17. Не знам ни како доћи до тог прозора са подешавањима. Имам сам она у самој игри. А и то је ПЕС 2010, ја имам једанаестицу. Мада верујем да се не разликује много. Треба ми да он препозна тастатуру као засебан контролер. Е сад, из скриншата се не види да ли то може ту.

ЕДИТ
    Нађох та подешавања, пробаћу оно што си рекао, да ставим да ми је џојпед контролер 2. Ваљда ће хтети. Хвала у сваком случају :)

18. http://img851.imageshack.us/img851/5522/unledcxg.jpg
    evo ovako, samo odeš u folder u kome ti instaliran PES i imaš ove dugme SETINGS. nemre lakše biti

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.