ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. Meni ne ide preko 50 kb/s, koj kurac....
    Saću resetujem adsl.

2. Evo ga meni sad cepa preko 600 kb/s.

3. I skinite reloded krek kad skinete igru

4. Ја чекао Рилоудед верзију игре, увек је боља, тако да то скидам сад. Што се мене тиче, него иде што спорије, док прођу испити!

5. Jedva se registrova na ovaj sajt dušane, nešto razbiram nešto lupam ali dobro. Pošalji mi u pvt i krek ako nije problem ili okači ovde svejedno.

6. Скино рилоудид крек и мало мање кује, ал опет се једва игра. Одигро целу једну текму, добијо Милана са Јунајтедом.

7. Bacje, sporo ti je onako jer ti je komp slab za igru. Tako je i meni kad skinem pes 2006.

8. А јебему матер, требало би да испуњава услове. Говнурда распала.

9. Ma brate sad ce trebati superkompovi da pokrenes igru na low.
    Jbg, skontali da im se ne isplati da menjamo komp na 3-10 godina.

10. Dušane, koliko traže ovi da se siduje?

11. Probajte Fifu.. Negde od 2011 pa na ovamo ojebala je PES. Verovatno će biti i za 2014.
    I ja sam igrao PES dok jednom nisam probao ovo.. Sad nema šanse da me neko ubedi da je PES bolji..

DŽOIN D DARK SAJD!

12. Pa koliko skineš hehe :)
    Mada mož da budeš u minusu ne znam kolko al onda čekaš kad skidaš novi torent ja u suštini ostavim da siduje ne tripuje mi net a kad tripuje isključim pa kasnije opet uključim
    Il nađeš nešto što ima malo sidova a mnogo lechova(il kako se već piše jebemmumater) i stim brzo siduje ja sam tako bio nabudzio index 2 (dvaput više uploadovano nego downloadovano)

13. sunshine
    Probajte Fifu.. Negde od 2011 pa na ovamo ojebala je PES. Verovatno će biti i za 2014.
    I ja sam igrao PES dok jednom nisam probao ovo.. Sad nema šanse da me neko ubedi da je PES bolji..

Морам да признам да је мени ФИФА 13 била три копља изнад ПЕС 13. Све од презентације до гејмплеја ми је било много боље за играње. Иначе, то ми је била прва ФИФА још од 2005. По ономе што сам видео да спремају за ову годину, чини ми се да је опет боља. Кад пробам и једно и друго, написаћу своје мишљење овде. :)

14. Ma fifa sad jeste bolja al hteo sam i ovo da probam.

15. Dajte cd key jebeni da ne jurim sad generatore po netu

16. WR92-PN7U-Y9YV-EYC3-R2U2

17. pes 6ica sa solimovim pecevima.sve ostalo je proseravanje!

18. Ахахах могу лагано да нас по'апсе због последњих пар страна ове теме!

19. Probajte Fifu.. Negde od 2011 pa na ovamo ojebala je PES. Verovatno će biti i za 2014.

DŽOIN D DARK SAJD!

Igrao sam onu prošlu FIFU, 2013 i kurac je kao i sve prethodne. Dok god im igrači trče ko kerovi, i sa jednim igračem možeš da naređaš 25 igrača, sudije i pola tribine to ne može da bude ozbiljan fudbal. Igrivost nula ko i sve druge fife.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.