ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. Душане, покушавам да скинем са овог твог словеначког сајта пес, и од како сам ставио (има пет минута), само пише "фајндинг пеерс". Кој курац, оће да почне то ил шта?

2. Fala dušane leđendo! Živ bio!

3. i sa jednim igračem možeš da naređaš 25 igrača, sudije i pola tribine

Можда да пробаш на неку вишу тежину од бегинер?

4. PES 14- Igra predobra grafika je golo mudo

5. Nem pojma peki meni obično radi perfektno juče sam skino za nepuna dva sata probaj da zaustaviš pa opet kreneš

6. Ništa nikad ne igram na biginer, izgubio sam bio prvu tekmu na fifi i dobio narednih 10. Smorio se, nasmejao se na fantastične poteze i ugasio to govno.

7. Sanitarni čvor
    pes 6ica sa solimovim pecevima.sve ostalo je proseravanje!

A ovo je jedna velika istina, najbolji fudbal ikad.

8. sa pecevima je jos bolji.ja sam odusevljen.cim serdim komp opet cu da se sigram.malo master lige.na ostalim pesovima master liga ko skramav kurac...letargicne figurice.

9. Шта шестица, мени је Вининг Елевен двојка још бољи. А тек фифа 98 са сонг 2 на почетку.

Ајде бре људи, па сви смо докторирали ПЕС 6, који курац најбољи фудбал, кад се све иде на исти фазон. Дакле крило и онда по дијагонали, само скрећеш и онда пас у шеснес за шпица који даје гол. Или то, или они шутеви са 25 метара по дијагонали. Био је добар, али је у одноносу на нове фудбале нереала тешка.

10. Master ligu posle tog pesa nisam ni igrao, usrali je skroz. Ja posle šestice sam tek deset pristao da igram, jer su svi ortaci navalili na mene. Koji su to pečevi? Ima li gde to da se skine?

11. u tome i jeste cilj igre,da se igram,a ne da razmlislajm da li mi je igrac tuzan jer je izgubio na pokeru,nisam mu ja mama.

12. Dok god im igrači trče ko kerovi, i sa jednim igračem možeš da naređaš 25 igrača, sudije i pola tribine to ne može da bude ozbiljan fudbal.

Ja ne znam protiv koga si igrao, verovatno neki nivo beginera što kaže Peki..Nikad nisam igrao protiv kompa pa i ne znam..

Ja i ne igram ovo kod kuće. Odem u igraonicu, uzmemo 6 limenki i udri.. 1 na 1 ili nekad 2 na 2.. I svi smo igrali pes od kad znamo za sebe, pa smo prešli na fifu jer PES postao golo govno.

13. Јел изашла ФУФА?

14. Igrali i jedan na jedan, ne mož brate igrač da trči onako, neprirodno je i debilno. Igrivost nula mada ni pes 13 nije bio za kurac ako ćemo realno al svakako je bolji od fife.

Odigrao sad jednu tekmu na ovom novom i nije loše al ne razumem kako se sad koristi trougao kakav im je ovo krug što krene da ide po terenu bem liga. Možda sam dva puta ubo pas trouglom ostalo kurac.
    Samo još to da izvalim inače mi je bolji od 2013, malo je sranje što je teren izgledao ko tepih jebeni al nisam proveravao druge stadione tako da ne znam da li to važi i za ostale. E da lica igračima ahhahahhahhaha al to me ionako ne interesuje.

15. Ja sam baš suprotno, igrao fifu dok nisam shvatio da je PES mnogo bolji. Fifa je uvek imala bolju grafiku to moram da priznam ali u gameplay uvek nerealan.

Ne znači da je fifa dobra samo zato što je zadnji PES bio govno. Oba fudbala nisu valjala prošle goidne da se ne lažemo. PES su usrali za sve pare prošle godine, čak su zaboravili da ubace liga mod kolko ih zabole. Fifa 13 je smejanje, ako znaš da sviraš dugmetaru po tastaturi možeš da vezuješ dirblinge i da te boli tuki, kao da igraš neko šibanje na kompu. Za fifu 14 ne znam, kad probam reći ću.

16. Bac, samo demo za sada.

17. Мајку му јебем, дај бар фуфу да играм...

18. Jel ima neko link da skine samo krek?

19. Ja skinuo ovaj 3dm, kako krekovati? Gde je krek?

20. Izašao 14 i na torentima, al brdo ličera.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.