Kakva je u odnosu na prošlu godinu i na PES 15?
Planiram uglavnom protiv kompa pa me interesuje koji od ta dva boljeg AI, jer je u pes 14. mnogo lako kad se navikneš a u fifi 14 je bio baš spor gameplay i mnogo ebeno da se pobedi na najjače.
Meni je Fifa 15 teza od 14tice onako prilicno, ima razlike posto je sad i na PCju next gen i ta sranja, ugl bolja. A PES mi je sa ovim novim FOX endzinom bezveze bas.
Ustvari sad kad se setim nisam ni igrao PES 14, sećam se da su mi se lica igrača i gameplay ogadili, prošle godine sam zapravo igrao 13 sa pečom.
Ići ću sa drugom u igraonicu da isprobam i jedno i drugo, ali ako je fifa stvarno dobra kao što kažeš onda ću nju.
Koja je fora sa tim next gen? Kakve su to inovacije ako znaš?
Jebem li ga, valjda drugacija fizika, pa ona fora da se vide tragovi po terenu tipa od uklizavanja, neke nove animacije za golmane al opet su penali najdebilnija stvar i bas se lako naprave.
A sto se tice Career mode, Ultimate Team i toga nema nekih znacajnih promena.
Taj career mode im je uvek bio do jaja..
Čuo sam da ima svih stadiona Premijer lige i neka lica dodata i svašta nešto...
Sad sam baš odgledao mečeve fife i pesa na yt, oba deluju ''igrivo'', bem li ga.. samo što kod pesa vrlo lako može da se dođe u gol šansu, kad se navikne može da se igra zatvorenih očiju, a fifa je teža pa te cima da razmišljaš..
александаркг
Može li ko da mi okači (pošalje u pvt) link za pes15 za xp? Bio bih jako zahvalan da ne moram da rovarim po netu i obećaću vam kurve i piva. Dvajes kila kurvi i deset kila piva, dosta.
Edit: ako uopšte postoji verzija za xp, ako ne, onda dajte makar za sedmicu.
у међувремену сам дозн'о да нема за хп, па ми дајте за седмицу позз
Kad oćeš, ja sam trenutno frei...Ja imam akaunt na tom "Originu" pa preko njega igram...
aj sutra, mrzi me sad...
Naravno..
ako nije problem da se i ja ubacim ,s obzirom da i ja igram FIFU
samo uveče mogu da igram
Igra li neko Fifu 15?
Kakva je u odnosu na prošlu godinu i na PES 15?
Planiram uglavnom protiv kompa pa me interesuje koji od ta dva boljeg AI, jer je u pes 14. mnogo lako kad se navikneš a u fifi 14 je bio baš spor gameplay i mnogo ebeno da se pobedi na najjače.
Meni je Fifa 15 teza od 14tice onako prilicno, ima razlike posto je sad i na PCju next gen i ta sranja, ugl bolja. A PES mi je sa ovim novim FOX endzinom bezveze bas.
Ustvari sad kad se setim nisam ni igrao PES 14, sećam se da su mi se lica igrača i gameplay ogadili, prošle godine sam zapravo igrao 13 sa pečom.
Ići ću sa drugom u igraonicu da isprobam i jedno i drugo, ali ako je fifa stvarno dobra kao što kažeš onda ću nju.
Koja je fora sa tim next gen? Kakve su to inovacije ako znaš?
Jebem li ga, valjda drugacija fizika, pa ona fora da se vide tragovi po terenu tipa od uklizavanja, neke nove animacije za golmane al opet su penali najdebilnija stvar i bas se lako naprave.
A sto se tice Career mode, Ultimate Team i toga nema nekih znacajnih promena.
Taj career mode im je uvek bio do jaja..
Čuo sam da ima svih stadiona Premijer lige i neka lica dodata i svašta nešto...
Sad sam baš odgledao mečeve fife i pesa na yt, oba deluju ''igrivo'', bem li ga.. samo što kod pesa vrlo lako može da se dođe u gol šansu, kad se navikne može da se igra zatvorenih očiju, a fifa je teža pa te cima da razmišljaš..
поновићу питање како би се боље разумели:
Može li ko da mi okači (pošalje u pvt) link za pes15 za xp? Bio bih jako zahvalan da ne moram da rovarim po netu i obećaću vam kurve i piva. Dvajes kila kurvi i deset kila piva, dosta.
Edit: ako uopšte postoji verzija za xp, ako ne, onda dajte makar za sedmicu.
у међувремену сам дозн'о да нема за хп, па ми дајте за седмицу позз
ima na pajret beju uzmi ovaj sa najvise sidera od drarbg, a nisam znao da ne moze na xp :S
<3
едит: скини линк, преузео, фала!
Jel ima neko link za pes 2015 (pc) (torrent) da je proveren i da radi? Oću malo digram, nisam odavno.
Ima neko dobar patch za pes 2015?
Ja sam ovaj instalirao, odličan je.
http://www.pes-serbia.com/threads/34541-Pesgalaxy.com-Patch-2015-2.50
Posto je pes opet govnurda, a fifa dobra, moze li mi neko reci kako da promenim kontrole na dzojstiku, da budu iste kao za pes ali provereno.
Pun kurac nekih softvera za ta govna, al ovaj jedan sto je najvise nahvaljen ne daje rezultate.
http://www.e-sportovi.com/pes-turnir.html
Dodžite da se sigramo! ;)
Fifa je za decu malenu igra
Može li piratski pes 17 da se igra onlajn? moze li bilo koji pes da se igra onlajn za dzabe?