Имаш на ТВ-у...

1. Na Prvom, "Nepristojna ponuda"..meni se ne gleda, ali povremeno bacim pogled, pa rekoh, možda će još neko.

2. Brankica počela da hapsi i na međunarodnom nivou pokvarene doktore
    OPAAAAA

3. Na prvom u 23:15 "Reservoir Dogs", ako ne slagnu ope'.

4. na foks lajfu napokon počeli da puštaju "malkom in d midl", po meni jedan od najboljih sitkoma ikad snimljenih...

5. Film "Ostrvo" Prva Tv

6. Ima na prvom docek nove godine u Petlovcu jeeeeeeej!

7. Fashion forum na TV Art-u. Kvlt jebeni!

8. "Profesionalac" ima na RTS-u
    Sigurno najbolji domaći film posle 2000-te što nažalost nije teško kakva sranja od filmova štancujemo već godinama

9. Ma de bre to je dobar film pogledati jednom u deceniji, ali nije bas da ga ljudi opet gledaju po 100i put :)

10. Kakva sranja repriziraju, ovo bi i moglo češće.

11. ali nije bas da ga ljudi opet gledaju po 100i put :)

Pa daleko od toga da može da se meri sa maratoncima,ko to tamo peva i ostalim filmovima koje ljudi gledaju po sto puta.Al u poređenju sa filmovima posle 2000-te svakako je jedan od najboljih evo pogledaj listu filmova posle 2000-te pa će ti biti jasno
    :)
    http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BA_%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%85_%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%B8%D0%B7_%D0%A0%D0%B5%D0%BF%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B5_%D0%A1%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B5#2000

12. slagalica svaki dan u 7, k'o švajcarski satić

13. U četvrtak (28.03, mislim) , na HBO u 21:35 je dokumentarac o Marini Abramović "Umetnik je prisutan". Nacepala sam taj film sa neta, al bez prevoda i još ga nisam pogledala. Ko da su mene pitali, hahaha :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.