koliko znam ne, poslo mi škodilak sinoc pravila igre jer sam stalno griješio i tamo kaze da imena ne mogu. postavicu pravila sad ođe pa da prodiskutujemo, nijesam siguran.
Pa to je pršut, nije kao da sam napisala Merima Njegomir... al ajda ako ti kažeš ne. Prihvatam.
EDIT: Nisam to znala. Hvala za info. Ja sam mislila da nešto drugo dok sam ga sa dinjom degustirala.
Dakle nova rec je:
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
партизанчице реци да ме не вријеђа по регионалној основи
Nema vredanja. Svi smo super.
reči ti njemu da ne koristi crnogorskog vladiku njegoša u svakodnevne svrhe.
E pitanje za tebe paninaro. Da li reč Njeguški ( pršut ) moze?
koliko znam ne, poslo mi škodilak sinoc pravila igre jer sam stalno griješio i tamo kaze da imena ne mogu. postavicu pravila sad ođe pa da prodiskutujemo, nijesam siguran.
http://xtravian.forumhr.com/t1-pravila-kaladonta
njeguški znači da je sa njeguša a to je ime sela
Pa to je pršut, nije kao da sam napisala Merima Njegomir... al ajda ako ti kažeš ne. Prihvatam.
EDIT: Nisam to znala. Hvala za info. Ja sam mislila da nešto drugo dok sam ga sa dinjom degustirala.
Dakle nova rec je:
Prihvatam
amovi
вињак
ma nijesam ja sudija ođe, njeguška pršuta nije riječ nego dvije riječi, okle znam ?!?
Aktovi
vikar
Armatura
raspad
раздевичена
Adekvatno
notar
Arijevac
aceton