Kaladont: infinite edition

1. ало децо какав арчибалд рајс и његомир мерима пише да нема имена и презимена

2. znao sam da ce neko da se primi na to.jebeni internet kaladont na polumrtvom sajtu gde ljudi igraju po pravilima i jedva cekaju da zavrse igru.tenk,tilt,argumenta.asam vas zajebao.

3. па глупо је јуче је валдемар ваљда свршио круг са речју која се свршава на НГ, могао сам ја онда да напишем фазон Нгог

4. pa sto nisi.
    ustvari,ni nemoj.moraju se pratiti pravila
    sluzba je sluzba,a druzba je druzba

5. па то ХД могли би довијека иначе сиграт!!

6. Jedina pametnija stvar u životu od igranja kaladonta na polumrtvom sajtu jeste prosvećivanje ljudi koji to rade, znajući šta rade, da je glupo to raditi.

7. mislim da je mnogo bolje lupetati nego vrteti jedne te iste reci 20 puta.
    necu vise da gnjavim.nadrkao sam se i necu sa vama da se igram.pokupio sam svoju loptu i demonstrativno napustio igraliste.

mnogo je bolje napisati armirač i okončati igru posle 3 reči.rođeni pobednik

8. napuši mi se kurca valdemare. ne znam ja to pristojno i učeno da kažem, kao ti, izvini zbog toga

9. њеб претраживач

10. Nije u redu to što radiš, Agilni.
    Njegova

11. napuši mi se kurca valdemare. ne znam ja to pristojno i učeno da kažem, kao ti, izvini zbog toga

Mnogo se nerviraš, pani, druže.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.