Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ustvari, divim se entuzijazmu sa kojim pojedinci jebu ljude u zdrav mozak.
I Bože moj, ionako sam ovde jednom u nedelji dana, banujte me na kol'ko treba.
Koji sam neostvareni klinac.
Neki ljudi nemaju granica. I mogu i ja da se izdrkavam na drugima ovde na sajtu, ali čemu to?
Ljudi, jeste videli kako jebem?
Niste.
Jeste videli kako Kika jebe?
Ču videli, jebani.
Eto Kika, i tebi neko da priredi jednu od sitnih životnih radosti, da i ti imaš nekog na koga možeš da usmeriš svoje to šta god, da ne kažem energiju, a ne da dosađuješ ljudima ovde.
Jeste, isprimao sam se najstrašnije.
Ajd u zdravlje, dosta je bilo. Kako te ne smori ovo čoveče? Svaki bogovi dan isto. Mene već sad smorilo.
Voli sukcesivno da popriča i kad ne jebe simultano, jer želi da usmeri svoju energiju disperzivno kad je indisponiran fatalno!
Čita odabrane definicije. I ne razume moj postupak. :)
Najobičniji spemer! :P A čita i one neodabrane. :)
Voli smajlije.:)
Mnogo je vesta u kaladontu.... :P
Zvuči kao stari član,ali nije.:)
Bila ovde pre 19 sati.
Postovao ovde pre 15 minuta.
Postovao pre pet minuta! I KRADE FORE!! :D