Čovek koji ne zna da imam lošu konekciju na život. Fin je i povremeno razgovara sa robot patkom. Često se od njega može čuti "uvalim ti patku" ili patka, u zavisnosti od ponuđenih okolnosti. :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Čojek sa dobrim defkama i još boljim posterima. Sveprisutan i mislim da svira klavir. Valjda. Možda. Malo. :)
Човек који је спорији од мене и још ме прескочио. :)
Čovek koji ne zna da imam lošu konekciju na život. Fin je i povremeno razgovara sa robot patkom. Često se od njega može čuti "uvalim ti patku" ili patka, u zavisnosti od ponuđenih okolnosti. :)
Не зна да смо ми патке развили наш речник и да не уваљујемо патку, већ паткана. :)
Za njega sam nepoznata osoba :) Mislim da se nismo ranije sretali ovde, no, biće prilike :)
Za neke nepoznata, a u samom niku se kaže da neće da je zaborave. :)
Jest legenda, ono - vrh. Čojek koji priča portugalski dok ga ne gledaš. A onda priča engleski. :)
Širi ruke i voli sve. Mnogo me hvali. :)
ima lep avatar. :)
Slatkorečiva :)
Da ne bude da znam samo da je Draganin fan, znam i da ima 20 godina a izgleda k'o da mu je 15. :D
Najlepša devojčica na našem sajtu :)
Uvek nasmejana. Fina. Nešto kao help and support za decu sajta. :)
Vodi jako lep blog i uopšte se ne hvali. :P :)
Занимљив колега ктитор (бивши). :)
Patak.
Пас.
Mlad i perspektivan autor. Možda bude nešto od njega. :)
Osoba koja je moj put već utabala. :D
Ide u Pačiju školu. :))