Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
U spavaćoj sobi, iznad kreveta, imam zalepljene velike, crvene, stilizovane cvetove.
U dnevnoj imam dve grafike.
Ima li neko jelo koje važi sa fensi, a da ti se nimalo ne sviđa?
Ne mogu da se sjetim sad ničega takvog ...
Imaš li kalendar u sobi?
Имам.
Која ти је омиљена полна болест?
Гонореја.
Lijevo:)
________
Najbolji reakcionar na sajtu?
Слабо пратим реакције, а и постере рекло би се. Међу ауторима су ми омиљени Predražinjo и Da objasnim.
Знаш ли да скијаш, где си био/ла последњи пут на зимовању?
Ne znam da skijam ... Nisam išao nekih 10 godina, pa se i ne sjećam dje je bilo...
Dje si proveo poslednje ljeto?
У ноћној смени, и потрефило ми се да пред Бир-Фест изађем из исте, па сам ишао и на то. После тога по испитима.
Исто питање.
Huh, uglavnom kuci, naravno da sam isao na more, ali nista duze, samo na dan... I tako dan po dan skupim 15 dana :D
Koliko si najvise para dao na kupivinu robe i sta je to bilo? I patike se racunaju
Ципеле пре два месеца, 7600 динара.
Где ћеш за Кинеску Нову?
U tri pičke materine.
Koliko puta može lav da se pojebe u toku jednog dana?
12-16, zavisi od lava do lava
Jeste li nekad trenirali nesto i ako jeste, sta?
U preranoj mladosti košarku.
A sad idem 2X nedeljno na rekreaciju+1X vežbe istezanja.
Gde si doživeo najneprijatniju VREMENSKU NEPRILIKU?
U Mostaru prije tri-četiri godine. Ljeto. Kiša je tako lila da sam stajao s autom nekih pola sata na tranzitu i odvrnuo radio do daske. Bio sam sam u autu - prep'o me kijamet , kont'o sam da će me vjetar odnijeti u Neretvu.
Da li je neki visoki funkcioner tvoj bliži prijatelj ?
Pa prijatelj ne, ali član porodice da. Šalim se.
Kad si poslednji put jeo/jela kajganu?
Ne pamtim.
Da li ste ikada probali tunjevinu iz konzerve sa crnim lukom?
Da. Ja to zovem back up obrok.
Čime se bavi najgluplja osoba koju ste upoznali?
Radi na trafici ...
Živiš u stanu ili kući?
U stanu.
Da li ti golf 2 ide na nerve ?