pakovao jebene piliće u gajbe pa na kamion. avgust, one užasne vrućine, par iljada pilića pocrkalo, pa počelo da se raspada. užas jedan, preko 17000 pilića ili preko 1800 gajbica mi je prešlo preko ruke dok sam ih nosio na kamion. a tek ujutro što sam saznao kolika je gravitacija kučka, kada te svaki mišić boli, pa čak i na mjestima gdje nisi znao da postoje mišići. inače odlična motivacija za završiti fakultet.
pakovao jebene piliće u gajbe pa na kamion. avgust, one užasne vrućine, par iljada pilića pocrkalo, pa počelo da se raspada. užas jedan, preko 17000 pilića ili preko 1800 gajbica mi je prešlo preko ruke dok sam ih nosio na kamion. a tek ujutro što sam saznao kolika je gravitacija kučka, kada te svaki mišić boli, pa čak i na mjestima gdje nisi znao da postoje mišići. inače odlična motivacija za završiti fakultet.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Sa crnim lukom iseckanim u pavlaku.
Omiljena tv serija?
FRIENDS, uvek me oraspolozi.
Omiljeni fast food?
ćevapi, šta drugo.
kolač omiljeni neki?
Tulumbe!!! Mmmmm...
Omiljeni dezert, a da nije kolac?
Čokoladni mus, mljac
Kad si poslednji put išao/išla u cirkus?
Pre 5-6 godina, ne sećam se tačno.
Tvoja najneugodnija situacija?
Nikada nisam bio u cirkusu, ali u "cirkus" idem svaki dan...
Najlepse oci koje si ikada video?
Nemam pojma, moje devojke, recimo.
Da moraš, koji rod vojske bi izabrao da služiš?
e ne znam u šta spada snajperista, i da li je to među prvim rodovima ili se postaje kasnije, ali ako ne može snajperista onda tenkista.
kad smo kod teme, najgotivinije oružije za individualno eliminisanje po tebi je?
M4 carbine 5,56 mm.
Da li se kockaš?
Ne.
Najk ili adidas?
pa najk, ali inače ne gotivim tu priču brendova mnogo.
gdje ćeš za kinesku novu godinu?
Bila kineska nova još pre nedelju dana.
Omiljeni sajt za odrasle?
U krevet.
Omiljeno voće?
Jagode.
Jesam li ja neprimetan?
Da.
Jesam li ja neprimetan?
šta ja znam, mene ionako niko živ ne primjećuje.
omiljeni sport koji bi volio da treniraš
Voleo bih trenirati košarku, ali me jebe nerast.
Najteži fizički posao koji si radio/la?
isto pitanje
isto pitanje