Pitajte ovoga ispod, ali pre toga odgovorite onome iznad (18)

1. pakovao jebene piliće u gajbe pa na kamion. avgust, one užasne vrućine, par iljada pilića pocrkalo, pa počelo da se raspada. užas jedan, preko 17000 pilića ili preko 1800 gajbica mi je prešlo preko ruke dok sam ih nosio na kamion. a tek ujutro što sam saznao kolika je gravitacija kučka, kada te svaki mišić boli, pa čak i na mjestima gdje nisi znao da postoje mišići. inače odlična motivacija za završiti fakultet.

isto pitanje

2. Teško je izdvojiti jedan, recimo 35 sati koje sam proveo u traktoru tokom žetve pšenice na 40+ stepeni.

Ideš li na pecanje?

3. Ne. Kao dete jednom su me vodili na pecanje u Susek. Ne znam kako sam uspela da ispadnem iz čamca, bio novembar, jako sam se prehladila posle. Možda bih i pokušala ponovo da pecam, ali mi je ovo nekako loša uspomena.

Koji je poslednji koncert na koji si išao/išla?

4. Auf, baš dugo nisam bio na koncertu. Mislim daj je "Jelen top 10 turneja" bio poslednji.

Isto pitanje.

5. Ramštajn, mislim da je to bilo u Beogradu, u aprilu 2010.

Da li više voliš da primiš sms ili telefonski poziv?

6. Sms.

Omiljena pesma benda "Ramštajn"?

7. Fruhling in Paris

U kojoj zemlji bi voleo/volela da živiš, makar i privremeno, recimo na 2-3 godine?

8. U Australiji, recimo.

Koji je, po tvom mišljenju, najbolji brend Srbije?

9. Mmmm... Rekla bih Exit i Novak. Kad se nekome od stranaca predstavim i čuju da sam iz Srbije, onda uz osmeh uvek spomenu ta dva (naravno, pod uslovom da znaju šta je Srbija i da je ne mešaju sa Sirijom ili Sibirom).

Koje ti je omiljeno pivo, nebitno da li je strano ili domaće?

10. Jelen, recimo.

Da li ti se kače na net ili ti to radiš?

11. Nijedno, imam usb modem.

Imaš li hobi?

12. Ne verujem da mi se bilo ko kači, kontam da komšiluk to može da isfinansira. A ako kojim slučajem kradu, nek' im je uzdravlje, šta drugo da kažem...

Šta dugo nisi jeo/jela, a baš ti se jede?

13. Upletena vešalica u kajmaku sa šopskom salatom.

Omiljeni slatkiš?

14. Nešto kasne postovi... :-)

Imam! Volim da pravim mafine i za svoju dušu prevodim kratke priče.

Šta dugo nisi jeo/jela, a baš ti se jede?

15. Upletena vešalica u kajmaku sa šopskom salatom.

Omiljeni slatkiš?

16. Tu "akrobaciju" još nisam probala.

Jako mi je teško da se odlučim, ali recimo čokoladni mus.

Kada si poslednji put bio/bila na bolovanju (ili izostao sa posla, škole, dužnosti)?

17. Pre deset meseci, kad sam počeo raditi ovde. A sa faksa izostajem redovno.

Šta misliš o Staniji?

18. Na fakultetu sam imala koleginicu Staniju, imala je lepu kosu. :-)
    Ako misliš na Staniju iz rijaliti programa, iskreno ne znam, živim daleko i ne pratim tu vrstu "zabave".

Idealno zanimanje?

19. Sponzorušica(za Staniju). A idealno zanimanje kuvar.

Slušaš Bad copy?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.