Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Joooooj ne, čak nisam ni čula. Izvini. :-(
Kojim se sportom nikad nisi bavio/bavila, a voleo/volela bi?
Rukomet
Koji ti je omiljeni NBA tim?
San Antonio Spars.
U moraš da glumiš, koji filmski žanr bi izabrao?
Drama, pretpostavljam.
Koji strani jezik bi voleo/volela da govoriš tečno?
Francuski.
U čemu spavaš?
U krevetu.
Kako si prvi put priveo/la?
Na frku i neplanirano.
Da li voziš nešto?
Više ne. Kod kuće sam nekada vozila bicikl, ali otkako sam se preselila u malo zadrtije krajeve, ni to više. Uglavnom metro i ponekad taksi.
Da li te je neka slavna ličnost nekim svojim postupkom baš razočarala?
Не, наравно. Не очекујем ништа од људи које не познајем, тако да нико није ни могао да ме разочара.
Да ли те је неко од познаника, или блиских људи, неким својим поступком баш разочарала?
Ne, ne očekujem puno ni od ljudi koje poznajem, use u svoje kljuse.
Omiljeni modni detalj?
Biseri na džemperu umesto dugmadi.
Omiljena razbibriga?
možda igranje video igara, ili čitanje i slušanje muzike.
jel te nervira kad prespavaš pola dana?
Ne, to je nemoguće da mi se desi.
Da li voliš sneg?
Pa ne baš.
Šta ili ko te je prijatno iznenadio u poslednjih nedelju dana?
Devojka za dan zaljubljenih.
Isto pitanje.
Ručam sa drugaricom u jednom restoranu. Sto do našeg neka porodica s dvoje dece. U jednom trenutku prilazi mi devojčica, pruža kolač što služe uz kafu i čaj i kaže: "Take it, it's nice."
Čega se plašiš?
Bolesti.
Da li voliš egzotične kućne ljubimce?
Ne. Brižljivo negujem svoje ljubimčiće : mašine za sudove i veš, i ususisivač na vodu.
Šta ti se najlepše desilo u ovoj godini?
Dobio sam tortu za rođendan. :)
Omiljeno mesto za seks?
Nisam stigao da izvučem onu moju iz kreveta, jbg bila je zima... Ali ovako u želji: http://www.youtube.com/watch?v=h3Yrhv33Zb8
Omiljena poza?