Pitajte ovoga ispod, ali pre toga odgovorite onome iznad (18)

1. Prag, London, Beč... Ne mogu da se odlučim.

Koje ti je mesto rođenja?

2. Bg.

Omiljeno pivo?

3. Ne pijem ga, a i svako mi isto...

Je l' gubiš sitne stvari često?

4. Ne baš, dešava se, ali vodim strogu kontrolu po džepovima!

Da li ti se umivaš sapunom ili ovlaš vodom?

5. Водом

јел волиш чоколадне торте?

6. Volim.

Sta gotovo svi vole osim tebe?

7. Krompir. I tamburaše.

Da li odmah pamtiš ime osobe koju upoznaješ?

8. Ne. Uvek samo svoje ime zapamtim :)

Imas neku audio kasetu pri ruci?

9. Ako je tavan pri ruci onda imam. :)

Jesi imao kad dugu kosu?

10. Nisam.

Sta interesantno imas na tavanu?

11. :'( jelku i ukrase koje nisu hteli da mi spuste da upriličim...

Koliko često čuješ Hvala, Molim i Izvoli?

12. Pa čuje se tu i tamo... Rekao bih dovoljno.

Izvini molim te :) ko ti nije dao da okitiš jelku i zbog čega?

13. Svi koji mogu da se popnu na tavan. Zato što su lenštine, bezosećajni i 'zato što zauzme pola dnevne i svi za nju zapinju'. :'(

Je l' imaš ti jelku?

14. Zlotvori.

Imam. Do plafona :)

Gde si bila za NG?

15. Blago tebi... :) I moja bi bila tako... :(
    U nekom lokalu u mestu kod NS-a. Sa prilično nepoznatim ali prijatnom društvom.

Ti?

16. U jednom klubu u BGu, sa veoma poznatim i isto toliko prijatnim društvom... I bendom...

Što si išla čak do NSa? :)

17. Zato što to nije baš toliko ČAK i zato što volim pa to ti je. :)

Je l' to bila radna noć? Svirao ili uživao? (ako se to uopšte razdvaja) :)

18. Nije radna. Uistinu, ne razdvaja se... Al ja ne sviram za novce. Samo amaterski, za sebe.

Otkud znas da sviram?

19. Ti si mi rekao. A i kačio si snimak. A i sviđa mi se. A i sviđa mi se boja glasa. I tako... :)

Iz BG-a si, ili ti je to prebivalište?

20. (aaa... ne secam se da si bila prisutna... Hvala, ne primam komplimente :)
    Iz BGa.

Ti?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.