Pitajte ovoga ispod, ali pre toga odgovorite onome iznad (18)

1. ovo drugo, u slobodno vreme ono prvo.. ;)

arhitekta ili slobodan umetnik?

2. Slobodan umetnik.

Ruska ili klasična kragna?

3. klsicna

16:40h ili 20 do 5?

4. U govoru 20 do 5. Kad pišem 16:40h

Kasniš?

5. ja nikada ne kasnim, oni uvek porane..

da li te zadrzavam?

6. Pa, još uvek ne.

Šta crtaš?

7. pa crtam nekad kada imam slobodnog vremena i kada sam raspolozena za to, volim da sencim i zato sve dolazi u obzir za crtanje sem neke prirode gde ima dosta detalja ili sl.

da li si ti nekada crtao?

8. Jesam, al ne od osnovne škole.

Oćeš da mi pokažeš neki crtež?

9. Aplouduješ sliku negde i staviš link.

Može?

10. ne znam, videcu..

da li ti imas neku dobru stvar da mi postavis negde..? :D

11. Kakav innuendo :)
    Ipak, ostaću ozbiljan :) Ne znam da l' je dobro (serem znam da jeste:) al jeste stvar.
    http://www.youtube.com/watch?v=Pt-uM4UsiRw

Za ovo mi dodjes 4 slike/crteza?! :)

12. Mislim samo da mi pokažeš - ne moraš da mi daš.

Šta ne?

13. pa mislim da zasluzujes vise... ali kad vec hoces samo cetiri.......it's okay.. ;)

da li i dalje mislis tako? :D

14. Sad oću sve. Ceo portfolio :)

Je l' si crtala nekad sebe?

15. ne.. ne umem da preslikavam.. :P
    inace dobar pokusaj.. ;))

ti?

16. Ni ja se nisam crtao nikad. Al ja nisam ni sebe. Nisam ništa ni pokušao, majkemi.

Kako to ne umeš da preslikavaš?

17. pa lepo.. slobodna "umetnica".. volim da crtam sta mi prvo padne na pamet i mrzim da preslikavam.. :D

shvatas?

18. Eeeeeee... Da.

Da predjemo na neku drugu temu, ovo me zbunjuje.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.