Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Planine...Ides sumom,beres sumske jagode,borovnice...mmmm.(samo mislim na hranu):-)
Sta si u horoskopu?
Jazavac.
Jel igraš ili-ili ili nešto drugo?
Igram..."spamujte forum i iznervirajte moderatore":-)...(ako to jos ne postoji ,eto vam ideja)
Kad si rodjen/a?
Osamnaestog februara 1991, te noći majmuni su se šišali na Zemunku, u strahu od predskazanja koje je moje rođenje predstavljalo.
ili-ili je igra ovde, devojko!!! XD
Pivo ili sokić?
Hehhe...Pa znas...kako kad...Evo ,sad bi leglo jedno pivce.:-)
Drug ili devojka?
Hmm.
S jedne strane:
1. Imam drugove, ali nemam devojku.
2.Devojka dođe i ode, ali drugari ostaju.
Hmm...
Ma jebeš ga... Devojku :D.
Aj ti isto :D.
Da bi' sa nekim bila u vezi ,moram prvo da ga upoznam.Tj.da mi bude drug...Tek ,posle nekog vremena ukapiram da mi se svidja ,ali posto imamo toliko toga zajednickog ,to se desi u isto vreme i onda se smuvamo.Tako je uvek bilo i sve veze su mi bile stabilne.(da ne prepricavam ceo ljubavni zivot:-))...
Sa kakvom/im devojkom/deckom nikad ne bi bio/la u vezi?
Sa ziljavom. Sa pozerkom. Sa devojkom koja se stalno svađa zbog sitnica.
Mislim da je to to, otprilike :).
Kakav je tvoj idealni momak?
Neidealni.Da ne skriva svoju pravu prirodu ,zarad nekih gluposti i da moze da me shvati i kao druga i kao devojku.
Da li si se nekad razocarao/la u ljubav?
Jesam. Ali to ne mogu ovde da pišem, previše je lično i previše je sveže.
Možda je bolje da nastavimo ovakva pitanja u da-ne, šta misliš :)?
Heheheh...(Jao Nina idiote).Vazi ,naravno.:-)
Da li mislis da te nesto izdvaja od drugih?
Najdrastičnija razlika u odnosu na moju okolinu je što ne pratim fudbal. Mislim da me i mašta izdvaja značajno od ostalih :).
Filozofija ili mudroseranje?
Hehehe...Ovo drugo.:-)...Zato sto i ja mogu da budem mudroserac (u ocima drugih) ,a filozof ,jedino ako imam fax za to.:-)
Kome vise prastas sebi ili drugima?
Mislim drugima... Ne, možda ipak sebi. Teško je reći, nisam siguran da sam sebi ikad nešto svesno oprostio.
pank ili disko?
Pank u disko.
Hemijska ili hemiska?
Pank.
Silverstein ili Reimstein?
Plajvaz.
Malopre sam čuo nešt ood Silversteina i mislim da je bolje od Ramštajna.
JK ili JTU?
Hahaha...JTU ,naravno.
kosulja ili podkosulja?
Košulja preko podkošulje :).
Bik Koji Sedi ili Ludi Konj?