Ili - ili

1. Planine...Ides sumom,beres sumske jagode,borovnice...mmmm.(samo mislim na hranu):-)
    Sta si u horoskopu?

2. Jazavac.
    Jel igraš ili-ili ili nešto drugo?

3. Igram..."spamujte forum i iznervirajte moderatore":-)...(ako to jos ne postoji ,eto vam ideja)
    Kad si rodjen/a?

4. Osamnaestog februara 1991, te noći majmuni su se šišali na Zemunku, u strahu od predskazanja koje je moje rođenje predstavljalo.
    ili-ili je igra ovde, devojko!!! XD
    Pivo ili sokić?

5. Hehhe...Pa znas...kako kad...Evo ,sad bi leglo jedno pivce.:-)
    Drug ili devojka?

6. Hmm.
    S jedne strane:
    1. Imam drugove, ali nemam devojku.
    2.Devojka dođe i ode, ali drugari ostaju.

Hmm...
    Ma jebeš ga... Devojku :D.

Aj ti isto :D.

7. Da bi' sa nekim bila u vezi ,moram prvo da ga upoznam.Tj.da mi bude drug...Tek ,posle nekog vremena ukapiram da mi se svidja ,ali posto imamo toliko toga zajednickog ,to se desi u isto vreme i onda se smuvamo.Tako je uvek bilo i sve veze su mi bile stabilne.(da ne prepricavam ceo ljubavni zivot:-))...
    Sa kakvom/im devojkom/deckom nikad ne bi bio/la u vezi?

8. Sa ziljavom. Sa pozerkom. Sa devojkom koja se stalno svađa zbog sitnica.
    Mislim da je to to, otprilike :).
    Kakav je tvoj idealni momak?

9. Neidealni.Da ne skriva svoju pravu prirodu ,zarad nekih gluposti i da moze da me shvati i kao druga i kao devojku.
    Da li si se nekad razocarao/la u ljubav?

10. Jesam. Ali to ne mogu ovde da pišem, previše je lično i previše je sveže.
    Možda je bolje da nastavimo ovakva pitanja u da-ne, šta misliš :)?

11. Heheheh...(Jao Nina idiote).Vazi ,naravno.:-)
    Da li mislis da te nesto izdvaja od drugih?

12. Najdrastičnija razlika u odnosu na moju okolinu je što ne pratim fudbal. Mislim da me i mašta izdvaja značajno od ostalih :).
    Filozofija ili mudroseranje?

13. Hehehe...Ovo drugo.:-)...Zato sto i ja mogu da budem mudroserac (u ocima drugih) ,a filozof ,jedino ako imam fax za to.:-)
    Kome vise prastas sebi ili drugima?

14. Mislim drugima... Ne, možda ipak sebi. Teško je reći, nisam siguran da sam sebi ikad nešto svesno oprostio.
    pank ili disko?

15. Pank u disko.
    Hemijska ili hemiska?

16. Pank.
    Silverstein ili Reimstein?

17. Malopre sam čuo nešt ood Silversteina i mislim da je bolje od Ramštajna.
    JK ili JTU?

18. Hahaha...JTU ,naravno.
    kosulja ili podkosulja?

19. Košulja preko podkošulje :).
    Bik Koji Sedi ili Ludi Konj?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.