Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Zbog radova na niskonaponskoj mreži sajt neće raditi u noći 9. marta u peridu od 02h do 04h.
Hvala na razumevanju!
Sad znam dokle ću večeras da budem na Vukajliji. xD
Хахах, у преводу, идите јебите се :) Свима онима који га славе СРЕЋАН 9 март :)))
Pronađen je način da ne dođe do kompletnog gašenja sajta u tom periodu. Umesto toga, sajt će samo raditi usporeno i nestabilno (dakle stanje: redovno ;)).
кул, а ја сам пронашао усправну црту.. :) Два нула за људе против технике :) |||
Ovim radovima koji su upravo završeni je rešen bag sa zarezom i tačkom u naslovu (pažljivi posetilac će primetiti izmene URLova).
Moguće da je ova promena sjebala nešto drugo, pa ako primetite nešto sumnjivo - prijavljujte!
Vidim da si stavio i listu hejtera i banovanih.
e da i to :)
A šta znače ovi minusi unutar nalepnice "Banovan!" i pored autora na tim listama?
Нису то минусеви то су цртице. :)
Поред сваког од данас банованог члана ће после те цртице да стоји образложење због чега је банован.
O... Crtice... :)
EDIT: Moglo bi da piše u "uslovima korišćenja" zbog čega se dobija ban, kao što ima zbog čega se briše definicija.
Moglo bi, dobra ideja!
Ha! Više nisam Čak Noris! Skinuo mi Kaizen čin...:-)
sta je bre ovo, ja odlican vikajlijash, sta je to??????
granice za rankove su "malo" promenjene (granica * 10)
OMG
*10.
znaci za hall treba 15 000.auuuuuuu
Mislim da je bolje da se uvede barem još 10 do 15 novih rangova kako bi se popunio razmak, i stekao utisak da se napreduje.
Poskupeli rankovi. Svetska ekonomska kriza, jbg. :)
a vojađusa jurio čaka norisa:)
sviđa mi se fora