Crtani Film

1. Nema šta od njega ne valja, u pitanju je Hajao Mijazaki sa svojih devet neverovatnih dugometražnih animiranih filmova, a izdvojio bih sledeće:

1. Spirited Away
    2. Princess Mononoke
    3. Howl's Moving Castle
    4. Ponyo

2. Е вако, да живнемо тему, пошто су ми чланови форума и раније били од несебичне помоћи имам поверења да ће успети да реше и ову мистерију.
    Сетио сам се цртаћа којег сам гледао као клинац давно на видео касети. Ради се о неком краљу који сагради себи робота и тако иде и прави хаос около, а велики део цртаћа је пропраћен неким хистеричним пингвином који даје коментаре. Да нагласим најважије- није Дизнијев ''Гвоздени џин'' с Вин Дизелом у питању, не, подоста је старији цртаћ од тога, мислим да је чак нека азијска продукција у питању. Па ето, ако успете да нађете, свака част.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.