U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
NatandNat hehehehe
И мени приказује НаН на Мозили... Сад сам ушао преко Опере, овде немам проблем с тим.
Датуми су и даље ујебани на Фајерфоксу. Сада се дешава и да плус и минус нестану приликом клика на њих без регистровања гласа, а остану само гејзвездица и оно штиклирано за одабране, па мора да се рилоудује страница.
И мени је нана место датума. Пре овог "печа" сам имо нармално. Ово курцем у пичку ми се не свиђа...
Ovaj NaN stvarno smara.Koliko vidim,zajebava samo nas koji koristimo vatreni ljisic.
Ja sam probala i na Exploreru, isto je NaN.
Srediću NAN noćaš, nemojte da menjate browser
Да, у Кроуму скроз нормално приказује датум.
Sutra naslov u novinama: "Ubijen poznati sahista Dzonatan Nan" :)
Ел то тежак посо?Мислим има ли много да се зајебаваш око тога?
Кад помислиш зашта?Да би ови наркомани знали у које време се дркају то нету , да случајно не закасне неки минут од предвиђеног циклуса постовања?
Морам ти одати признање , то је посвећеност ............
http://financialpostbusiness.files.wordpress.com/2010/10/gates.jpg?w=620
iimam isti problem, u FF, stvarno je problem
Radim na otkrivanju razloga...
Ја имам исти проблем на андроидовом неком претраживачу, није било раније
isto tako sa fajerom NaN, a ovo za +i -, nestanu iskljucivo kad kliknes negdje izmedju njih, ne kad kliknes na njih!
posto je NAN...ne kontam kad je to nocas...tj. jel si postovao sinoc ili danas...ili pre pet dana
Meni do jaja to za + i - mogu da vidim ko je autor pre ocenjivanja...
Hahahaha, izgubljeni smo u vremenu.
Pa valjda ocenjuješ definiciju, a ne čoveka.
http://farm3.static.flickr.com/2326/2046228644_05507000b3.jpg
pronadjen razlog NAN dana