Predlog: duzina naslova postera ogranicena

1. http://vukajlija.com/posteri/a-fata-se-probudi-isp-62778.jpg?1295038236
    ovde zapravo pise

...a Fata se probudi ispod krave, pogleda u vime i kaze:O Srbi,jos ste tu!

Posto je nemoguce ili neisplativo (odnos ulozenog truda i koristi) edukovati nove clanove da je ovo nepregledno, predlazem da se ogranici broj slova u naslovu i komentaru postera

ne znam tacno brojku, nisam brojao koliko bi to slova bilo, vec je postojalo slicno ogranicenje za tekst *na cetu, kontam da je to dodavanje dve reci u kodu, a moglo bi da koristi

2. Ne možeš tačno izračunat koliko slova jer ne zauzimaju isto prostora

3. Jebote smarko, ti si genije...kako se ja toga nisam setio?

nista, nek neko uzme W posto kontam da je najsire, i edituje poster dok mu se lepo ne uklopi i izbroji koliko slova ima

4. Pa jebem mu lebac, je li teško da se provali da ne treba roman da se piše?

5. Ja sam mislio da ti to trenutno radiš jer mi ne odgovaraš na post..
    Mislim da otprilike nekih 20 može da stane tih... A realno 25 ja mislim, ono sva slova

6. eve ga moj cimer...a jes lep :)

EDIT: drami mi nesto, moram da ga skinem, ok bi bilo sto smare kaze 25-50 /EDIT

gore 18 dole 41
    moze se pokloniti gore jos 4-5 slova, dole 10, postoje i spejsovi, kontam da ce malo ljudi da pravi poster sa nazivom WWWWWWWWW...

7. Pa o tome ti pričam, još je to W veliko tu, tako da računaj nekih 25 karaktera da može stat, a dolje to 50...
    Kakav je remac, u kuvac ga jubim

8. Ovo ću da predložim u odabrane...za brisanje :) +

9. Pa kao što je ograničen broj slova u niku, tako treba i u posteru...

10. zar nebi bilo jednostavnije da server resizuje velicinu fonta ukoliko tekst ne staje na sliku....

11. Poster ne treba da bude roman. Kakav font, kakvi bakraci..

12. budimo realni ponekad ne moze da stane rečenica a nije u pitanju roman... pojede ti dva slova nizašta... a automatsko smanjivanje fonta bi uradilo posao...
    a ta mudrovanja oko romana... triput mi je gore kad vidim definiciju od 30 redova... ima blog pa prepričaj kako si sjedio u autobusu i skonto nešto smešno a definicija treba biti kratka do osrednje dugačka....

13. Meni se licno ne svidjaju posteri koji imaju previse teksta (pritom mislim na one gde teks nije skroz vidljiv)..treba pogoditi sustinu,a ne napisati vic.
    Sto se tice definicija, opet, bitna je sustina..

14. Е Допиа, што се тиче дефиниција, отворила си ми очи. Суштина, да јеботе, како се тога раније нисам сетио. Суштина.

15. Leonesu na dopu za moda! :)

16. Можда сам визуални тип, али кад год прочитам Допиа, прва слика која ми се створи у глави је допичњак. Јебеш му матер.

17. Мени прва слика доп и ја.Можда је хтела нешто да нам каже.

18. Ма битно да је она убола суштину.

19. Бурзуме, али не само то.Рекла је о постерима:

Poster ne treba da bude roman

Јеботе, прогледах. Постер-не-роман. Тако једноставно...а тако дубоко. Суштина. Јеботе.

20. Pakt je locirao najslabiju gazelu!