Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. Bugarštija aj' što jebe, neg' što uši zavrće.

2. Bugarka je grmljavina

3. viđam ideale svaku noć kad izađem
    još ako sam pijan ihihiiii

4. опет сам ушао у бугарку. бугарка је дефинитивно једна од најбољих које сам видео у животу. ко не мисли тако је малоумни хомосексуалац.

5. само, изгледа да је усташкиња са бугарским презименом, не бугарка.

6. што је још боље.

7. Bugarka nije u top 5 ni na 142. strani teme, a kamoli sire.

8. nije Bugarka.....Rođena Riječanka....porijeklom ustvari Ruskinja...

9. подријетлом*

10. Meni je karleuša toliko odvratna da je počela da mi se sviđa, na neki perverzan način. Prešla je u mom ukuksu u svoju dijalektičku suprotnost, nadam se da me mnogo ljudi ne osuđuje.

11. Bugarka je rang Komad1974, možda za stepenik iznad. Znači nije baš da izgleda kao šalteruša kojoj dlaka šiba iz face i u čiju glavu se ne stavlja ništa osim sitnog novca, ali je tu negde

12. Ko god kaže da ne bi jebao Karleušu sere. Ko god kaže da je ne bi tukao pride - takođe sere. Devojka voli dijamante, to su joj najbolji drugovi

13. Meni je karleuša toliko odvratna da je počela da mi se sviđa, na neki perverzan način. Prešla je u mom ukuksu u svoju dijalektičku suprotnost, nadam se da me mnogo ljudi ne osuđuje.

Oduvek sam te smatrao ozbiljnim likom (dobro, makar relativno ozbiljnim), ali ovo...c,c,c,c

14. Ko god kaže da ne bi jebao Karleušu sere. Ko god kaže da je ne bi tukao pride - takođe sere.

15. Serete za bugarku
    a karleusu bi jebo bez problema cak bih se i iscimao

16. "jebao bih" i nije kompliment, jebao bih i gore od karleuše haha

17. Ne bih je jebo ni tukao, ignorišem bića poput nje.