Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. Lici na rasklimanu indijku

2. rasklimanu indijku

Niđe veze.

Bohore, je l' to ova Đovakova? Ona je onako. Masna joj kosa.

3. Keva mu je bolja picka lol

4. Bohore, je l' to ova Đovakova? Ona je onako. Masna joj kosa.

Mislim da jeste :)
    Ova što si ti okačio Agilni Čaplinova, tačno se vidi da ima taj neki urođeni skeč da zasmeje a da ne govori

5. De nidje veze te premrsave ribe izgledaju rasklimano pogotovo kad ovako ne vidis de se zavrsava ruka a pocinje saka

A na prvoj slici ima indijska serija stajl facu

6. Eto. "Smrdi mi prdez na kari" faca

7. Kakva bre indijska faca, riba je latino. I jeste mršava, ali nije premršava, istripovali ste se.

http://i.imgur.com/54c4LlO.jpg
    http://i.imgur.com/W5MlzfU.jpg

8. Kako nije vidis da je ravna od ramena do butina sto bi neki stariji rekli ni struka ni kuka

Mada je lepsa na ovim sada slikama nego gore

9. Otvorite jos jednu "girl-next-door" temu za ovakve.

10. Pseto, da sam hteo da okačim savršene obline, a da ima i valjanu facu, turio bih neku tipa Tera Patrick i kapiram da bi ti se dopalo mnogo više. To hoću kad bude tema gde treba da okačim neku koja će se svideti drugima, ovde piše "vaš ideal lepote". Meni je ova idealna. Ako vam se ne sviđa, kačite koje vam se sviđaju. Seremo tu, a sve je manje fotki.

11. Izgleda da sam ipak pogrešio temu.

12. Pseto, da sam hteo da okačim savršene obline, a da ima i valjanu facu, turio bih neku tipa Tera Patrick i kapiram da bi ti se dopalo mnogo više. To hoću kad bude tema gde treba da okačim neku koja će se svideti drugima, ovde piše "vaš ideal lepote". Meni je ova idealna. Ako vam se ne sviđa, kačite koje vam se sviđaju. Seremo tu, a sve je manje fotki.

u pravu si samo za ovo da seres

Bravo armine ne volem plave al ova je dobra. Ne ova prva na strani nego ovo posle

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.