Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. Koje poljoprivredne obrve kod ove prve plavuše jbg.

2. Ma cela faca sa tom fijoka vilicom je skech

3. Prepička uginu od Panija :'-(

4. Ma cela faca sa tom fijoka vilicom je skech

I onda postavi konjsku vilicu.

5. Agilni, odličan izbor.

6. Lol Coa. Skrolujem na gore i razmišljam da postavim Xeniju i da cimam Vidru da zaključa temu kad ono međutim. Bravo prijatelju dragi.

7. Ovakve teme su nepotrebne, svako ko je heteroseksualni muškarac bi jebao 90% ženske populacije. Isto bih jebao i Džesiku Albu i Saru Parker i Milenu konobaricu. Bolje da napravite temu za ovih 10% riba koje ne biste jebali, pa da komentarišemo jel mogu da se jebu ili ne. Primer:
    http://www.hellomagazin.rs/wp-content/uploads/2011/10/iva-strljic-1.jpg
    Iva Štrljić. Imao bih enormnih problema da postignem erekciju s njom, baš mi je neprivlačna.

8. Šta fali Ivi, baš je dobra?

9. -okacis rasklimanu indijku na temu ideal lepote
    -neko te obavesti da to nema smisla
    -naljutis se i besno udaras tastaturu
    -ipak pazis da ne udaras previse jako da se neko ne bi naljutio
    -tom nekom ko te obavestio ljutito napises NIJE ISTINA i okacis najbolje slike doticne rasklimane gospodje
    -pojavi se jos neko ko potvrdi da se prakljaca pojavila u hit indijskoj seriji na tv novela kao glavni negativac koji kvari srecu zaljubljenom rajskom paru i konstantno presoljeva paprikas
    -brojis doi 12 sa suzama u ocima zamisljajuci indijku u sloumousunu i razmisljajuci kako nisi ni video a kamoli sasoljio po venerinom bregu lepsu devojku jos od one sto ti uvalila kozmetiku na sajmu, jelte, kozmetike
    -naostris se i cekas post podlaca iz druge stavke da mu jasno stavis do znanja da mu vredjanje andjela sa njeznim krilima i ocima mutnim poput kokosovog mleka nece proci tek tako i da ce zazaliti
    -podlac kaci ksendzu
    -neresivi rebus, nemoguca misija, glavolomka mislis se u sebi
    -biti preovladava nad ne biti i nadjes manu najvecem savrsenstu koje je ikad hodalo planetom
    -kvalifikujes se za cekaonicu

10. -podlac kaci ksendzu

Pseto, volim kad ljudi ubace malu dozu samokritičnosti ;-)

11. Ma to je samo projekcija mene u njegovim okicama da pricam sam o sebi napisao bih djubre, govno ili tako neki ljudski pridev

Elem ova manijakova vrh, zaboravih malopre da kazem

12. Srž svega je da samo misliš kako si u pravu. Ne ide ti sa velikim postovima, probaj opet.

13. ufff sviđa mi se Iva...

14. Srž svega je da samo misliš kako si u pravu. Ne ide ti sa velikim postovima, probaj opet.

ne srz svega je da si uvredjeno malo dete i da za devojcicu sa najlepsom snalom mislis da ti je devojka

15. -podlac kaci ksendzu
    -neresivi rebus, nemoguca misija, glavolomka mislis se u sebi

Ovo ulazi u anale najvecih gluposti ikad ispisanih na forumu.

16. E ako mi to kaze neko ko je smislio teoriju o odjebavanju direktive onda sam se bas iskenjao

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.