Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. Fendere, ukloni to promašio si temu.

2. Шта, бре? Ај, погледај наслов још једном.

3. Dobra Jana, vud beng

4. Kao meredovom da si tražio.

5. Анђелко, ја разумем да си ти можда љут што се удала, али ипак стоји ово што написа Скочко.

6. http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201010/33246/medium_nisam_sva_svoja1.jpg

комад 1389

Kaze Čola "Ti zivis u oblacima mala", a ja odgovaram "Sve je to meni moja borba dala!!! Kaze meni jucer prijatelj; "Ja ne bi mogao zivjeti tak' k'o ti ,vjecno u koferima i avionu." Cim cujem recenicu "Ja to ne bi mogao/la" u meni se momentalno stvara neka nelagoda.Kaj ne bi mogli,kad se sve moze!!! Ne razumijem zasto svakodnevno sami sebe podcjenjujemo uvjerenjem "ja to ne mogu" i krecemo linijom manjeg otpora misleci kako je to najbolje za nas?! Da sam isla linijom manjeg otpora ostala bi u losem braku,radila posao koji ne volim,zivjela u gradu koji mi na zalost ne pruza sve ono sto sam ja zamislila da treba, a slobodno vrijeme provodila bi sjedeci na kavama izgovarajuci recenicu #JaToNeMogu.... Ovako,sjedim na Heathrowu u 6 ujutro (vec ni sama ne znam koji put ove godine) sretna i zahvalna na svakom letu koji me vratio u Zagreb ili odveo negdje drugdje.Za mene odavno ne postoji recenica #JaToNeMogu ...danas znam samo za onu ;#JaToZelim i #ZnamDaMogu

7. hmmmmmmmm........ ouuu keeejjjj....

8. ok nema na cemu...

9. Kolumbijka je bila najljepša žena Univerzuma svega 2 minuta

10. Krenuo sam da brišem monitor levo od nosa njenog

11. KONTAM SKEČ TI KAO NISI PROVALIO DA ONA IMA MLADEŽ PA SI KRENUO DA BRIŠEŠ MONITOR A U STVARI SI OD SAMOG POČETKA ZNAO NEGO KAO NAS ZEZAŠ HA HA
    BRAWO
    CAUNT ZIRO - SMÍJEŠAN JE

12. Tako su old skul momci vickasti bili kao ozbiljni a u stvari se šale.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.