Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. Ако ништа друго Фендере мувај клинке утоли жеђ. Оне сигурно мисле да си цар:)

2. Ма, Мачак, требало је матором коњу (мени) неко време да научи неке ствари. То су Шоми и ФМН правили прозивке на рачун неких мојих постова од пре 3-4 године.

3. Fendere, samo mala ispravka, 2:0 za mene :)

4. Хахаха, а шта ћеш, Фенд.. Рекао бих да си готиван и опуштен приватно, али надам се да ниси платио превелику цену школе. Шта те брига, виртуелни ликови у виртуелном свету, почеши се заувар па својом стазом.

5. Море, кад посматарам постове ФМН, све ми се чини да ме познаје лично. А да познајем једну Ивану, него познајем мали милион. Лололо

6. А шта овај цветак незаборавак хоће? Опседа те по темама. Мени ту нешто сумњиво осећам у брковима? Фррррр

7. ја само желим да нико не буде усмрћен прекидом дотока крви или ваздуха у мозак стискањем руке око врата :Д или пак да се претуче па полно општи као зорана :Д што се тиче туче може само у току секса уз добровољни пристанак обе стране (валдемар се баш доста разуме у бдсм) или онако шљепкање уобичајено по гузи које не боли па да сад мораш да тражиш неки посебан пристанак ХД

8. http://vukajlija.com/forum/teme/18885-vas-ideal-ljepote-zelje-su-jedno-a-realnost-drugo?strana=279#post_3415707

колики авериџ од рибе, изађи пред неку економску или прехрамбену и видећеш четрес оваквих идентичних

9. ова фендерова има неки галакси телефон и комик санс фонт на њему

10. Klasicna prehrambena hah

11. уххх совом бих сатима шетао са њеним лабрадором по парку и тешио је јер је њени смарају због факса и загрлио чврсто чврсто кад добије 7 из основа економије.
    било би ми глупо да јој свршим на фацу ал то првих 3 месеца

12. Sjebo bi se onda ova voli da joj se svrsava po faci i lupaju samari

13. кад смо у берлинеру и наручи неко реме пиво од 800 кинти и ја је погледам, одмах би променила на неко нормално од 300 кинти јер је дуууууша разумна

14. ЦОА НЕ ГОВОРИ ТО, НЕ ПРЕДАМНОМ!!2

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.