Ма, Мачак, требало је матором коњу (мени) неко време да научи неке ствари. То су Шоми и ФМН правили прозивке на рачун неких мојих постова од пре 3-4 године.
Fendere, samo mala ispravka, 2:0 za mene :)
Хахаха, а шта ћеш, Фенд.. Рекао бих да си готиван и опуштен приватно, али надам се да ниси платио превелику цену школе. Шта те брига, виртуелни ликови у виртуелном свету, почеши се заувар па својом стазом.
Море, кад посматарам постове ФМН, све ми се чини да ме познаје лично. А да познајем једну Ивану, него познајем мали милион. Лололо
А шта овај цветак незаборавак хоће? Опседа те по темама. Мени ту нешто сумњиво осећам у брковима? Фррррр
ја само желим да нико не буде усмрћен прекидом дотока крви или ваздуха у мозак стискањем руке око врата :Д или пак да се претуче па полно општи као зорана :Д што се тиче туче може само у току секса уз добровољни пристанак обе стране (валдемар се баш доста разуме у бдсм) или онако шљепкање уобичајено по гузи које не боли па да сад мораш да тражиш неки посебан пристанак ХД
колики авериџ од рибе, изађи пред неку економску или прехрамбену и видећеш четрес оваквих идентичних
Dobra andjelkova
ова фендерова има неки галакси телефон и комик санс фонт на њему
Klasicna prehrambena hah
Druga.
уххх совом бих сатима шетао са њеним лабрадором по парку и тешио је јер је њени смарају због факса и загрлио чврсто чврсто кад добије 7 из основа економије.
било би ми глупо да јој свршим на фацу ал то првих 3 месеца
Sjebo bi se onda ova voli da joj se svrsava po faci i lupaju samari
кад смо у берлинеру и наручи неко реме пиво од 800 кинти и ја је погледам, одмах би променила на неко нормално од 300 кинти јер је дуууууша разумна
ЦОА НЕ ГОВОРИ ТО, НЕ ПРЕДАМНОМ!!2
Ако ништа друго Фендере мувај клинке утоли жеђ. Оне сигурно мисле да си цар:)