Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. Reme pivo jebeno hahahahahah

2. Ova ne voli ni berliner jer joj je dosadilo da svugde bude u centru paznje proseta do berske da vidi sta ima i usput je startuje 88 likova i onda dodje do gajbe duboko uzdahne skine sminku(ono malo maskare jer samo to stavlja), navuce pamucnu tresu, debele carape, pokrije vas cebetom i pita jesam ti ovako lepa ti kazes najlepsa i osakatis joj kurcem svaki deo tela dok je samaras sa 20 posto snage po obrazima i dupetu dok ne krene da te moli da joj svrsis po faci da moze da razmazuje. Posle jedete sladoled il palacinke.

3. Solidno poznavanje žena.

4. Hvala brt nije da se nisam trudio

5. Nisi se napinjao. Kapiram da si ovo napisao u jednom dahu i da je olako izašlo iz tebe zbog dugogodišnjeg iskustva.

6. Pa naravno da se sada nisam trudio trudio sam se godinama da steknem iskustvo i proniknem u zenski genetski kod kako bi mogao da njima manipulisem i uzimam sta mi treba bez nekih nuspojava na to sam mislio

7. Kad kažeš nuspojave misliš na večere preko 50 evra? :)))

8. To plus pms, ljubomora, polupana stakla ili brisaci na kolima, patetika, drzanje za ruke, nejedenje luka, trezno stanje, pokloni, pranje ruku posle pisanja...

9. Nek mi samo kola ne dira!

10. Pa najgore je sto zna da si u fazonu samo ne kola zato kola prva i stradaju. Zato je osnov da dobro prodjes da lazes dobro i mnogo to ti je temelj za sve

11. Ljudi koji nose prsluk ili džemper na košulju ne mogu da zapamte za toliko? :)

12. Previse filtera ne bi me cudilo da je rosava a ako se zagledate u poslednju sliku mozete videti da je kaliniceva sestra

13. To plus pms, ljubomora, polupana stakla ili brisaci na kolima, patetika, drzanje za ruke, nejedenje luka, trezno stanje, pokloni, pranje ruku posle pisanja...

Nijedna me nije ubijedila da ne jedem luk. I poslije se žene ljute što mi jedemo luk/pijemo iz flaše, a one popuše prvu kitu na koju naiđu.

14. колики авериџ од рибе, изађи пред неку економску или прехрамбену и видећеш четрес оваквих идентичних

Еконосмска? Прехрамбена? Па то је још малолетно, не буди толики Анђус.
    Чекај док те из прехрамбене и економске упишу Сингидунум или Мегатренд. Лололо

ЕДИТ:
    ЕКОНОМСКА? ПРЕХРАМБЕНА?
    http://s23.postimg.org/huh9gq6h7/FB_IMG_1454102820026.jpg
    ММММ... ТУ ИДУ САМО ЋЕРКЕ МОЈИХ ДОБРИХ ПРИЈАТЕЉА!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.