Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. Meni su baš privlačne plavuše, ali ako im je to prirodna boja. Još ako imaju zelene ili plave oči - top ☺️

2. Inače srećan i tebi Dan Republike, Mujo

3. Да авл закључили смо да волиш плаву косу плаве очи аријевце нацисте итд знамо знамо
    погледајте само какви су мацани некад били најсексији људи на планети тј у америки ајде као неком центру свега
    шон конери мел гибсон патрик свизи не зна се који је већи шмекер и већа фаца

4. Ma zabole me. Niko nije reko da Šon Koneri i ostali nisu lepi ljudi. Mel Gibson je alkoholičar. Rekoh da gledam SVE.

5. мел гибсон је боготац по свему за остале дофиле из холивуда
    све ми је јасно кад сте споменули неког крмка ФИЛИПА ЦАРА https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/ST3k9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTnpnN01EQV8vYzQzYmU1N2Y0M2NlMTJmNjExMzY0MThhMTJkZmRlMWMuanBnkZMCzQOOAIGhMAE
    видим и мујо се шокиро па и ја страшно
    women ha ha ha

6. Ja volim Kevina Kostnera, Di Kaprija, stao mi mozak kako se zove onaj što mi je naj od naj holivudski baja... ček, volim Rasela Kroua, volim Majkla Fejsbandera, mislim poviše ih je ali izdvojila sam svoj ideal i da, on je sa istoka

7. па да неки ричар гир нпр исто

8. da je spomenula nekog slim fit dosadno lepog metroseksualac lika bilo bi zena povrsna droljetina
    budimo realni

9. Ali kao što vidiš svi imaju plave oči i svetlu kosu relativno svetlu, svetlo smeđu ... to je to

10. батлер фаца јесте и ако је остарио мало ал добро нису сви шон конери

11. сваки пут кад видим неку глупост типа филип цар је леп шта већ реагујем овако причам у име целог мушког рода
    https://www.youtube.com/watch?v=e9mVfv3b-4E

12. Ajde bre ostavite Fićka na miru :D

13. james mcavoy od tih sa svetlijim adutima dobar

14. ео вам мушки идеал па дркајте кенан имирзалиоглу
    захвалите ми касније

15. Jeste Tomo, dečje oči ima i osmeh, kao neko punačko detence kad se kezi onako, jeste humorističan, i ima pozavidan vokabular za nekog ko ima samo 8 razreda škole, lik je za stend ap komičara rođen, ONE MAN SHOW
    ali ume da bude zao i odvratan jako jako jako

16. Uostalom ja nisam NIGDE rekla da je Filip Car ideal, nego da je baja. Da ga žene doživljavaju kao BAJU. Doživlja ga određena ciljna grupa kao Džejsona bezmalo, šizi se, orgazmira.
    Samo to sam rekla, ne izvrćite mi reči pobogu! :D

17. da je spomenula nekog slim fit dosadno lepog metroseksualac lika bilo bi zena povrsna droljetina
    budimo realni

Apsolutli!

18. ма нема везе што има 200 кила и што је гаргојл важно је да има кеша какав баја какви бакрачи
    жене ха ха ха

19. Jeste i on Tomatino. ❤️☺️
    I volim Momčila Otaševića.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.